Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO! Episod șocant în Tulcea. Mamă cu chip de Diavol! Ce a fost în stare să-i facă propriului copil
VIDEO! Episod șocant în Tulcea. Mamă cu chip de Diavol! Ce a fost în stare să-i facă propriului copil

VIDEO! Episod șocant în Tulcea. Mamă cu chip de Diavol! Ce a fost în stare să-i facă propriului copil

O tânără mamă din Tulcea a fost surprinsă cum dă de pământ cu propriul ei copil.

În această după-amiază, pe malul Dunării, aproape de localitatea I.C. Brătianu, o mamă a fost filmată în timp ce  brutalizează un copil de câţiva ani.

„Probabil că femeia nu era la primul gest violent, aşa că un gălăţean aflat la iarbă verde a filmat-o şi ne-a trimis imaginile, oripilat de violenţa de care dă dovadă o mamă, apoi a postat filmarea pe un grup facebook de Galaţi.

Din cele declarate de către martori, femeia a venit în zona plajei improvizate cu mai multe persoane şi s-a enervat pentru că cei mici nu ascultau.

Am cerut o părere oficială de la poliţie şi am fost informaţi că: „În urma apariției în mediul on-line a unor imagini din care reiese faptul că un minor este agresat, polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi dispunerea de măsuri în consecință” a transmis insp. pr Irina Manolache, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

Dacă femeia va fi identificată risc[ dosar penal pentru „rele tratamente aplicate minorului” sau” loviri şi alte violente”, anunță tulceanoastră.ro.

Răspunsul Poliției

 

„În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini din care reiese că un minor este agresat, poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că in cursul zilei de 26 iulie a.c., o femeie de 24 de ani, din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, în timp ce se afla pe o plajă neamenajată de pe raza comunei, ar fi avut un comportament necorespunzător faţă de fiul său, minor.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul“, a transmis Poliţia.

O mamă a șocat întreaga lume. Gest macabru, explicații ireale

În martie, o tânăra în vărstă de 27 de ani din Texas a fost condamnată la închisoare pe viață, după ce și-a decapitat copilul în vârstă de doar cinci ani.

Femeia și-a înjunghiat copilul după ce acesta i-ar fi cerut cereale cu lapte. Femeia a raportant imediat incidental autorităților.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la locul tragediei, au descoperit faptul că femeie era dezbrăcată, făcându-şi duş după crima pe care a comis-o.

Femeia a oferit explicații halucinante. Aceasta a declarat că a comis faptele crezând că familia ei a fost înlocuită cu niște clone și că a fost nevoită să facă asta pentru „a-și readuce familia adevărată înapoi”. Mai mult decât atât, autoritățile au descoperit că femeia se afla sub influența alcoolului și a drogurilor în momentul în care a comis crima.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate, iar femeia a fost condamnată la închsioare pe viață, scrie RTV.

Sursa: tulceanoastră.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: