Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Carbohidrații și băuturile răcoritoare nu sunt „dușmanii” Antoniei. Iubita lui Alex Velea arată impecabil, fără vreo dietă drastică

VIDEO/ Carbohidrații și băuturile răcoritoare nu sunt „dușmanii” Antoniei. Iubita lui Alex Velea arată impecabil, fără vreo dietă drastică

Cu o siluetă care face indivioase multe femei, Antonia arată impecabil chiar și după trei sarcini. Deși pare că face eforturi supraomenești pentru a arăta așa, fotoreporterii EVZ au descoperit că de fapt artista moștenește o genă foarte bună, care îi permite să mănânce cabohidrați și să bea sucuri acidulate, fără să-și pună silueta în periocol.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Antonia pe terasa unui restaurant, pe când se afla la prânz cu câțiva prieteni. Deși a afirmat în repetate rânduri că nu este adepta unei diete prin înfometare și nu recomandă nimănui să o facă, ne-am fi așteptat să găsim pe masa Antoniei o salată simplă sau un grătar de piept de pui, așa cum obișnuiește să consume partenerul ei de viață. Ei bine, nu.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/15

Primul lucru pe care l-a făcut Antonia a fost să rupă din chifla de pâine de pe masă și să o mănânce cu poftă. Pe lângă celelalte alimente, care nu păreau deloc de regim, cântăreața se răcorea și cu o celebra băutură răcoritoare, care conține zahăr și are destul de multe calorii.

Compensează cu ajutorul sportului

Chiar dacă nu mănâncă doar salate și carne pe grătar, asta nu înseamnă ca Antonia se bazează doar pe genă și pe faptul că este tânără. Alături de tatăl băieților ei, Antonia petrece multe ore pe săptămână în sala de sport, iar atunci când nu aleargă după Dominic și Akim, dansează cu ei sau face exerciții singură acasă.

Merg la sală împreună cu Alex. Toată lumea mă întreabă gând am timp, dar nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a povestit Antonia.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: