Evenimentul Zilei > Monden > Antonia este de nerecunoscut! Schimbarea l-a pus pe gânduri pe Alex Velea
Antonia este de nerecunoscut! Schimbarea l-a pus pe gânduri pe Alex Velea

Antonia este de nerecunoscut! Schimbarea l-a pus pe gânduri pe Alex Velea

Antonia, faimoasa cântăreață din România, a decis să își schimbe radical stilul de viață după criticile venite de la Iulia Albu.

Decizie radicală de viață luată de Antonia, care în ultima vreme și-a schimbat stilul de viață. Ea a luat decizia de a aduce ceva nou în viața ei după ce acum trei luni a fost criticată dur de Iulia Albu. Fosta soție a lui Mihai Albu, care a devenit celebră prin aparițiile sale într-o emisiune televizată unde venea cu o găină, a criticat-o dur pe Antonia,  spunându-i cu argumentele ei,  de ce arată rău.

Critici dure pe pagina de Facebook a Iuliei Albu

Iuliei Albu nu i-a plăcut manichiura Antoniei sau faptul că ea face reclamă unei firme care vinde bijuterii cu diamante.

”Antonia “o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante. Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâtă și cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul “este momentul tău să strălucești și să te simți frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată că Antonia și poartă diamante. Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a postat Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

După trei luni de la apariția postării, Antonia i-a dat lovitura Iuliei Albu. Ea și-a refăcut manichiura. Vedeta și-a tăiat taie unghiile scurt și poartă o manichiură îngrijită, în culori nude.

Cum a devenit corpul Antoniei unul de zeiță

După ce, în vară, Antonia și-a etalat vergeturile apărute în urma nașterii celor trei copii, ea vrea să-și remodeleze corpul. În acest scop, ea a postat pe la Story, pe Instagram, câteva fotografii edificatoare, care arată transformarea prin care îi trece trupul.

„Work în progress”

„Work în progress”, a scris Antonia. Ea s-a fotografiat în lenjerie intimă, pentru a arăta cât de bine arată fiecare mușchi al corpului. Vedeta ar putea participa la un concurs „miss fitness”.

La mijlocul lunii august, Antonia, mamă a trei copii, aflată în vacanță pe litoral, a înnebunit internetul cu o fotografie în care nu voia decât să își expună defectele. Acest lucru ca manifest de sprijin față de alte femei care se confruntă cu aceeași problemă. Ea a recunoscut mereu că nu este perfectă, Antonia își prezintă vergeturile de pe corp, apărute în urmă sarcinilor. Ea  le invită și pe alte femei să își asume astfel de semne de „frumusețe”, potrivit retetesivedete.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: