Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Bogdan Dragomir, deloc afectat de pandemie. Omul de afaceri și-a luat ultimul model de Ferrari Roma

VIDEO/ Bogdan Dragomir, deloc afectat de pandemie. Omul de afaceri și-a luat ultimul model de Ferrari Roma

Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal din România, nu pare să resimtă efectele pandemiei. Se pare că afacerile îi merg extrem de bine căci, de curând, în grajul său și-a făcut loc ultimul model de Ferrari, al cărui preț ajunge undeva la 300.000 de euro.

Nici nu l-a înmatriculat că l-a și scos pe străzile din București. Bogdan Dragomir a fost fotografiat de fotoreporterii EVZ la volanul ultimei sale achiziții, un Ferrari Roma, din 2021.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Omul de afaceri nu s-a apucat să facă curse, ce-i drept nici nu prea are unde, căci lăsând la o parte străzile Capitalei, care nu sunt tocmai cele mai asfaltate, nici traficul nu-i permite să folosească autoturismul la capacitatea maximă. Astfel că, Bogdan Dragomir a ieșit la o simplă plimbare, la o întâlnire cu un prieten.

Îmbrăcat simplu, nu cu brand-urile la vedere, Bogdan avea un singur accesoriu prin care să atragă toate privirile, un Ferrari negru. Așa cum era firesc, Dragomir Jr și-a parcat bolidul de lux chiar în fața restaurantului, cât să-l vadă de pe terasa unde urma să ia masa. Din fericire, niciun curios nu s-a apropiat de mașină pentru a o admira sau a se fotografia cu ea, așa că Bogdan Dragomir a putut să mănânce liniștit și să se întrețină cu prietenul cu care își dăduse întâlnire.

Oficial îi merge foarte bine în pandemie

Se pare că Bogdan Dragomir se numără printre acei oameni de afaceri cărora le merge foarte bine în această perioadă. Nu de mult a cumpărat un bloc în zona parcului Herăstrău din București, pe care se vehiculează că a achitat în jur de două milioane de euro și pe care intenționează să-l transforme în spațiu de birouri. Pe lângă acest proiect, fiul lui Mitică Dragomir mai are în dezvoltare un bloc de 72 de apartamente, tot în zona de Nord a Capitalei și mai deține un hotel de patru stele, în zona Floreasca.

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News