Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil! Ce le-a interzis Victoria Beckham copiilor în legătură cu concertele Spice Girls
Incredibil! Ce le-a interzis Victoria Beckham copiilor în legătură cu concertele Spice Girls

Incredibil! Ce le-a interzis Victoria Beckham copiilor în legătură cu concertele Spice Girls

Tabloidul englez The Sun anunță că fosta membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, ar dori cu orice preț să evite amestecul său şi al familiei sale o dată cu revenirea grupului pe scenă.

Geri Horner a invitat întrega familie Beckham la concertul Spice Girls, dar organizatorul s-a lovit de un refuz categoric din partea Victoriei. Nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Stafful a invitat personal copiii lui Victoria, precum și pe părinții lor, însă mama lui Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper nu dorește ca fotografiile lor să apară la concerte. Ea ar dori să pună o distanță clară între Spice Girls și viața ei azi.  Victoria Beckham, totuși, a declarat că le-a susținut pe fostele colege și că va veni să le încurajeze numai că, acum, s-a răzgândit, va pleca din ţară. Turneul grupului va începe pe 24 mai la Dublin și se va încheia în iunie pe Wembley. 

Aşadar, designerul britanic prin acest gest, arată clar că nu mai doreşte să aibă vreo legătură cu trecutul care, de ce nu, a făcut-o faimoasă. „Victoria nu vrea ca ei să participe sau să fie fotografiați la eveniment. Își dorește o despărțire elegantă și nu vrea ca numele ei sau al familiei sale să fie legat în niciun fel de trupă”. 

Un reprezentat al Victoriei Beckham a declarat: "Victoria nu se va afla în țară în momentul turneului". Dar nu a precizat dacă restul familiei Beckham va fi sau nu prezentă în public. Turneul Spice Girls se va desfășura pe 13 stadioane, începând cu 24 mai la Dublin și încheindu-se luna viitoare, pe Wembley, mai notează The Sun. Toată lumea aşteaptă turneul acesta pentru a vedea dacă trupa va fi la fel de spectaculoasă şi la fel de antrenantă pe scenă aşa cum ne obişnuise.