Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta lansează bomba: Până în 2024 va mai exista România?
Victor Ponta lansează bomba: Până în 2024 va mai exista România?

Victor Ponta lansează bomba: Până în 2024 va mai exista România?

Liderul partidului PRO România, Victor Ponta a afirmat, miercuri, că din cauza alegerilor locale, în România are loc în acest moment o adevărată explozie de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Ponta acuză Guvernul Orban că din cauza alegerilor locale, care au avut loc pe data de 27 septembrie 2020, avem în acest moment o creștere explozivă a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus.

De asemenea, Ponta trage un semnal de alarmă asupra unui pericol pe care ar putea să-l reprezinte pentru toată populația României dacă alegerile parlamentare s-ar ține, așa cum era prevăzut, adică, pe data de 6 decembrie 2020.

Fostul premier, Victor Ponta atacă actuala guvernare condusă de Ludovic Orban

Victor Ponta a postat pe pagina sa de socializare, un mesaj în care-și exprimă îngrijorarea în contextul pandemiei de coronavirus.

„Campania și Alegerile Locale ne-au dus de la 1.000 de cazuri / zi la 4.000 cazuri! Și facem Alegeri Parlamentare!

În fiecare zi avem mai multe victime de Covid 19 decât cele de la tragedia „Colectiv” – și acum trebuie să păstrăm (nu să schimbăm) Guvernul „Orban”! În 2020, Guvernul Orban a împrumutat de 2 ori mai mulți bani decât Guvernul „Ponta” în 2012-2015!!!

Și atunci am mărit salariile, pensiile și alocațiile – și am scăzut TVA și CAS – acum doar se vând activele Companiilor de Stat! PNL distruge România – USR , PMP și UDMR îi sprijină – PSD îi lasă în pace/ doar PRO România luptă în continuare!

Mai avem o șansă în acest an – o singură șansă să oprim drumul spre prăpastie ! Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Care este situația oficială anunțată de GCS, azi, 14 octombrie 2020

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 4.016 cazuri noi de infectare cu coronavirus după efectuarea a 31.318 de teste. 66 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au murit. De asemenea, a fost înregistrat un nou record de pacienţi internaţi la ATI – 686.

Până astăzi, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

122.714 pacienți au fost declarați vindecați, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: