"Practic de azi ( prin intrarea in vigoare a acestor ultime prevederi fiscale) toate angajamentele importante asumate in fata romanilor si a Parlamentului de catre Guvernul USL in 2012 au fost indeplinite: salarii si pensii, taxe si impozite, fonduri europene , investitii locale, etc!

Nu stiu in istoria Romaniei ( si a tarilor democratice) cate Guverne au indeplinit 100% Programul asumat – dar sunt mandru ca cel din care am facut parte in 2012-2015 a reusit acest lucru!

Daca dl Klaus Iohannis ar mai fi avut rabdare ( si bun simt politic) probabil ca in 2016 reuseam sa facem chiar mai mult! Asa insa , folosindu-se de moartea unor oameni nevinovati , a avut 1 an "Guvernul Sau"! Si romanii vazand de ce sunt in stare a votat in 11 Decembrie din nou pentru PSD – ALDE !!! Ghinion pt Dl Iohannis- noroc pt Romania!

Multumesc tuturor celor care au facut parte din Guvern in 2012-2015 pentru aceste realizari fara precedent! Iar celor care vor face parte din noul Guvern ( in frunte chiar cu Premierul Sorin Grindeanu) le urez din inima sa realizeze si ei in totalitate Programul cu care se vor prezenta pe 4 Ianuarie in fata Parlamentului ! Eu ii voi vota si le tin pumnii sa reuseasca!", a scris Victor Ponta pe Facebook.