Evenimentul Zilei > Social > Victor Ciutacu, ironic după rapel: „Dacă încep să latru, sper să mai fie pe stoc Ivermectina”
Victor Ciutacu, ironic după rapel: „Dacă încep să latru, sper să mai fie pe stoc Ivermectina”

Victor Ciutacu, ironic după rapel: „Dacă încep să latru, sper să mai fie pe stoc Ivermectina”

Victor Ciutacu îşi avertizează telespectatorii: „Dacă încep să latru, sper că mai are ceva Ivermectina pe stoc nea Gigi”. Mesajul l-a transmis după ce a primit rapelul.
Victor Ciutacu,ironic după rapel: „Dacă încep să latru, sper că mai are ceva Ivermectina pe stoc nea Gigi”.
Victor Ciutacu a anunţat pe social media că s-a vaccinat împotriva Covid-19. Jurnlistul de la România TV a primit rapelul. Mai în glumă, mai în serios el a scris: „Dacă încep să latru, sper că mai are ceva Ivermectina pe stoc nea Gigi”. Victor Ciutacu a spus că a avut parte de efecte adverse în urma primei doze de vaccin.

Victor Ciutacu după rapel: „Dacă încep să latru, sper să mai fie pe stoc Ivermectina”

Victor Ciutacu a povestit ce simptome a avut după prima administrare a serului.  Jurnalistul a spus că avea o stare de somnolenţă.  „Am senzația că mi-au băgat forțele răului somn în vaccin. E singurul efect secundar marcant. O vrea oculta să-mi adoarmă vigilența. Altfel nu-mi explic porceala grandioasă”, a scris atunci Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu a fost programat astăzi, 12 ianuarie, pentru a primi rapelul. Iar anunțul a fost făcut în stilul pe care-l caracterizează, cu mult umor.

Victor Ciutacu, ironic după rapel: ”Mai luaţi o ştire. Daca încep să latru, sper că mai are ceva Ivermectina pe stoc nea Gigi”

Reamintim că Victor Ciutacu a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Jurnalistul a şi-a anunţat fanii pe social media despre starea sa:

”Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: