Evenimentul Zilei > Actualitate > Vicepreşedintele Sindicatului Europol, despre ancheta crimelor de la Oneşti. „Poliţia minte!”
Vicepreşedintele Sindicatului Europol, despre ancheta crimelor de la Oneşti. „Poliţia minte!”

Vicepreşedintele Sindicatului Europol, despre ancheta crimelor de la Oneşti. „Poliţia minte!”

Vicepreşedintele Sindicatului Europol, despre ancheta crimelor de la Oneşti. „Poliţia minte!”. Reacţia vine în urma raportului prezentat de către reprezentanţii Poliţiei Române.
Vicepreşedintele Sindicatului Europol, despre ancheta crimelor de la Oneşti. „Poliţia minte!”. Reprezentanții Poliției au susținut, marţi o declarație de presă. Aceştia au prezentat primele concluzii în urma verificărilor cu privire la cazul de la Onești.

Vicepreşedintele Sindicatului Europol, despre ancheta crimelor de la Oneşti. „Poliţia minte!”

Reamintim că la Oneşti doi muncitori au fost sechestrați și uciși de Gheorghe Moroşan. În replică, Ioan Cănărău vicepreşedintele Sindicatului Europol a declarat că „Poliţia minte şi încearcă să ne înşele”. Aratându-şi nemulţumirea faţă de cele declarate în conferinţa de presă.

Reprezentanţii Poliţiei au declarat că totul a decurs confom procedurilor până în jurul orei 16.55 când s-a produs un declic. „Am observat mișcarea agresorului și a unui ostatic în balconul apartamentului, am auzit țipete, am avut indicii clare că acolo s-a produs o agresiune”, a declarat negociatorul.

Replica vicepreşedintelui Sindicatului Europol

În replică, Ioan Cănărău vicepreşedintele Sindicatului Europol a declarat că „Poliţia minte!” şi încearcă să ne înşele.

Vă redăm mesajul integral al vicepreşedintelui:

„Eu personal sunt extrem de revoltat de ce am văzut și ce am auzit la conferința de presă a celor din conducerea Inspectoratului General al Poliției Române.

Încearcă să ne mintă pe noi, să vă mintă pe dumneavoastră. Ei au încercat să ne înșele, nu inteligent, și voi demonstra că au greșit și ne-au mințit.

La un moment dat spune unul dintre invitați că geamurile erau murdare la balcon. Vedeți și dumneavoastră în imagini că geamurile nu erau murdare și nu erau copaci cu frunze stufoase în fața blocului ca să împiedice o eventuală acţiune cu o puşcă lunetă.

Trebuie să vă spun că în niciun Inspectorat de Poliție Română nu avem o lunetă care poate fi folosită la astfel de evenimente. Ce au poliţiştii în dotare sunt vechi și nu mai pot fi folosite. Nu aveau cu ce să tragă în infractor”, a spus vicepreşedintele Sindicatului Europol la Antena 3.