Viață de politician pe Facebook. Distracție, domnișoare și greșeli gramaticale!

Viață de politician pe Facebook. Distracție, domnișoare și greșeli gramaticale!

Comunicatele de presă nu mai sunt la modă. Politicienii le-au înlocuit cu mesaje transmise pe rețelele de socializare, presărate cu momente din viața personală.

De la preşedintele României Klaus Iohannis sau premierul Victor Ponta, până la parlamentari sau primari, aproape toţi politicienii au contu ri pe reţelele de socializare. Dacă Ponta sau Iohannis, spre exemplu, postează de principiu mesaje sau fotografii legate de viaţa publică, sunt şi politicieni care publică poze și detalii din viaţa personală.

„Sexy senatoarea”

Senatorul PNL, Steliana Miron, este foarte activă pe Facebook. Ea postează aproape zilnic cel puţin o fotografie din locurile pe care le vizitează, vacanţele exotice sau diferite mesaje pentru prietenii virtuali. Steliana Miron, cunoscută drept „sexy senatoarea”, este apropiată de lumea mondenă. La petrecerea organizată de ziua ei, printre invitaţi se aflau Tania Budi, Mihaela Borcea, surorile Bambi, Raluca şi Denisa Tănase, dar şi colegii din Senat. Senatoarea PNL le-a dus pe surorile Bambi „într-o primă vizită și prin Parlamentul României”, aşa cum a scris ea la descrierea fotografiei. Steliana Miron nu uită de prietenii virtuali nici când pleacă în vacanţă. Noaptea dintre ani a prins-o pe Steliana Miron în Republica Dominicană, acolo unde temperaturile treceau de 30 de grade. În timp ce în România erau sub zero grade, sexy senatoarea posta fotografii din piscină sau de pe plajă. Bineînţeles, de pe pagina de Facebook a parlamentarului liberal nu lipsesc fotografii din plenul Senatului, de la comisiile de specialitate sau de la petrecerile aniversare ale colegilor senatori.

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO: Deputatul PNL Costel Alexe, alături de o domnișoară

Colegul ei de partid, deputatul Florin Alexe, nu este atât de activ pe paginile de socializare şi preferă să posteze fotografii de la diferite şedinţe de partid, mesaje ale PNL sau poze din locurile pe care le vizitează. Cu toate acestea, pe pagina lui de Facebook sunt și câteva fotografii de la petrecerile organizate de partid, alături de alți colegi liberali.

FOTO: Mândru de biblioteca sa, Codrin Ștefănescu s-a pozat cu ea și de ziua sa de naștere

Și colegul său de la Iași, deputatul Costel Alexe, a apărut pe Facebook în fotografii făcute în timpul său liber. Alexe s-a făcut remarcat în presă după ce, în septembrie 2014, când l-a comparat pe șeful său de partid, Klaus Iohannis, cu John F. Kennedy.

Ștefănescu, cu iubita sau biblioteca

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, este cunoscut drept un politician extravagant, dovadă casa sa “muzeu”. El este foarte activ pe Facebook, comentează la postările colegilor și ne dă detalii din viața sa personală: poze cu iubita, din vacanțe, de la petreceri. Mândru de biblioteca sa, nu a ratat prilejul să se fotografieze cu ea.

FOTO: Deputatul PNL, Florin Alexe, la petrecerea de la finalul Galei Premiilor TNL, editia a X-a FOTO: FACEBOOK

Pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis a strâns peste un milion si jumătate de like-uri, fiind cea mai mare comunitate online, în jurul unui om politic european. Cu toate acestea, europarlamentarul PC, Maria Grapini, a ajuns cel mai cunoscut politician român pe reţeaua de socializare după „maximele” sale, majoritatea pline de greșeli gramaticale postate pe pagina sa. Fostul ministru a pus greşelile gramaticale pe care le face pe seama tabletei. „M-ați auzit în exprimare, vreodată, că mă exprim public de ani de zile, vorbind agramat cum vorbesc alţi oameni şi alţi politicieni?”, spunea Grapini într-un interviu, din care, în mod paradoxal, aflăm că a fost olimpică la limba română.

FOTO: „Gata vacanta ...:((- a scris Steliana Miron la descrierea fotografi ei, făcută în Republica Dominicană în ianuarie 2015 FOTO: FACEBOOK

FOTO: Steliana Miron, fericită că le-a adus pe fetele de la Bambi la Senat