Evenimentul Zilei > Monden > Vestea momentului: Există cale de împăcare între Al Bano și Romina Power? Un copil le-ar putea salva relația
Vestea momentului: Există cale de împăcare între Al Bano și Romina Power? Un copil le-ar putea salva relația

Vestea momentului: Există cale de împăcare între Al Bano și Romina Power? Un copil le-ar putea salva relația

După aproximativ 20 de ani de căsnicie, artistul Al Bano Carrisi, în vârstă de 78 de ani, și fosta sa soție, cântăreața Romina Power, se confruntă cu o situație fără precedent. Nimeni nu se aștepta ca gelozia să atingă astfel de cote. Noi fricțiuni au avut loc între celebrul artist, fosta soție și actuala parteneră, Loredana Lecciso.

Relația dintre Al Bano Carrisi și Romina Power s-a răcit, de-a lungul timpului. Căsătoriți din 1970 până în anii 1990, cei doi au decis să recurgă la măsuri care le-au afectat situația. Romina Power, de exemplu, a decis să-și petreacă vacanțele de vară în Puglia, departe de moșia pe care o împarte cu fostul soț.

În zonă, Romina Power deține propria proprietate, unde, în anul 2020, a petrecut o perioadă de carantinare. Artista s-a hotărât să-și închirieze, însă, casa cu piscină, Villa d’Aquino, și să stea cât mai departe de fostul partener de viață. Numai că și Al Bano Carrisi a acționat aidoma.

Există cale de împăcare pentru Al Bano și Romina Power? Cel mai mare regret al artistului

Deși lucrurile par să se mai fi așezat între cei doi, potrivit unor surse ale revistei Nuovo, citate de okmagazine.ro, Romina Power a fost foarte deranjată de un interviu acordat de fostul soț, în care acesta s-a declarat fericit alături de Loredana Lecciso. Al Bano ar mai fi precizat că regretă că a permis, în trecut, altor persoane să intervină în relația sa.

Declarațiile fostului partener au scos-o din minți pe Romina Power, care nu a suportat-o niciodată pe Loredana Lecciso, și a decis să se îndepărteze de fostul soț. Mai mult decât atât, trebuie precizat că între cele două femei nu a fost niciodată o relație de respect și/sau afecțiune.

Al Bano și Romina Power așteaptă un nou copil în familie

Unele persoane din anturajul artistei spun, însă, că Romina a recurs și la alte gesturi care l-au provocat pe Al Bano să ia o decizie cruntă. Solista în vârstă de 69 de ani i-a cerut fostului soț să o țină în frâu pe Loredana Lecciso din cauza faptului că aceasta ar fi oferit presei declarații tendențioase.

În ciuda faptului că Al Bano și Romina Power așteaptă să întâmpine un nou membru în familie, un alt nepot, copilul pare că nu va reuși să-i împace pe cei doi. Al Bano a decis să păstreze distanța față de Romina, după solicitarea acesteia în legătură cu Loredana.

Probleme din cuplu afectează, însă, și parteneriatul profesional dintre Al Bano și Romina. Nimeni nu știe dacă cei doi vor mai cânta împreună. Momentan, Al Bano pare că se concentrează pe televiziune.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: