Evenimentul Zilei > Monden > Veste proastă pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a obținut prima victorie în instanță împotriva lui
Veste proastă pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a obținut prima victorie în instanță împotriva lui

Veste proastă pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a obținut prima victorie în instanță împotriva lui

Anamaria Prodan a obținut prima victorie în instanță împotriva fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Judecătorii au decis să respingă cererea de suspendare a deciziei privitoare la pensia alimentară pentru fiul lor Bebeto și i-au pus sechestru pe bunuri.

Laurențiu Reghecampf a pierdut o luptă împotriva impresarei. Judecătoria Buftea a hotărât să respingă cererea lui de suspendare a deciziei privitoare la pensia alimentară. Sentința a fost dată deoarece tehnicianul nu i-ar fi plătit fiului său pensie de aproape doi ani.

Reghe, obligat să plătească pensie alimentară fiului său

Judecătorii au decis să-i pună sechestru pe bunuri antrenorului. Deși Prodanca îi cerea o pensie alimentară de 15.000 de euro pe lună, instanța a decis că el trebuie să achite o sumă mult mai mică, de doar 2.000 de euro.

Reghe ar încasa de la de la clubul de fotbal Neftchi Baku aproximativ 40.000 de euro lunar, potrivit spynews.ro.

Antrenorul a refuzat să-i dea bani fiului său până acum

Laurențiu Reghecampf a refuzat până acum să plătească pensia alimentară pentru creșterea lui Bebeto, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan. În luna iulie, antrenorul a anunțat că a câștigat ordonanța pe care chiar el a deschis-o, însă a făcut recurs.

Ordonanța, deschisă de Laurențiu Reghecampf a stabilit programul de vizită al tatălui la domiciliul minorului și pensia alimentară. Însă, această pensie trebuie achitată retroactiv și pe perioada anului trecut, lucru care l-a nemulțumit pe tehnician și a făcut recurs.

În replică, impresara a spus atunci despre fostul ei soț că ar avea probleme cu banii și de aceea refuză să îi plătească pensie alimentară fiului lor.

„Noi nu înțelegem cum el a ajuns așa jos. Am auzit în oraș de amanet. Se roagă de fini să-l ajute cu discounturi la diferite chestii… Dacă ești bărbat și fugi de acasă, măcar ai grija de copiii tăi!”, se plângea Anamaria Prodan.

Bătaie între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vineri seara cei doi foști soți s-au luat la bătaie, iar conflictul s-a consumat la secția de poliție, unde au obținut câte un ordin de protecție împotriva celuilalt. În ultimele imagini apărute în spațiul public se vede cum Reghecampf o bruschează pe Anamaria, iar la un moment dat o împinge pe jos. Imediat după, cei doi se împing reciproc până ajung în dreptul unei mașini în care impresara pare că vrea să urce.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: