Evenimentul Zilei > Monden > Veste „grea” pentru Dan Negru. Din păcate se întâmplă după revelion…
Veste „grea” pentru Dan Negru. Din păcate se întâmplă după revelion…

Veste „grea” pentru Dan Negru. Din păcate se întâmplă după revelion…

Dan Negru a primit o veste și bună și rea. Emisiunea Next Star va avea încă un sezon, dar acesta va fi difuzat abia după revelion, în 2020.

Șefii de la Antena 1 au luat decizia oficială, iar Next Star, emisiunea lui Dan Negru, va continua și cu sezonul 10. De altfel, vineri, 6 martie, postul de televiziune a anunțat castingul pentru noul sezon, într-un promo cu prezentatorul show-ului, potrivit paginademedia.ro.

Ultimul sezon al emisiunii pentru copii s-a încheiat în vara lui 2018. Sezonul al zecelea ar urma să înceapă în 2020, în grila de primăvară (sfârșitul lui februarie-începutul lunii martie).

„Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing).

Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spus Dan Negru.

Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, Șerban Copoț a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii.

De-a lungul timpului, din juriul emisiunii au mai făcut parte nume ca Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Carneci sau Vasile Muraru.

Primul sezon Next Star a debutat la Antena 1 în primăvara lui 2013, tot cu Dan Negru la cârmă.