Evenimentul Zilei > Actualitate > Versace – Golden Girls: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen, Claudia Schiffer și Carla Bruni se ÎNTORC pe podium
Versace – Golden Girls: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen, Claudia Schiffer și Carla Bruni se ÎNTORC pe podium

Versace – Golden Girls: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen, Claudia Schiffer și Carla Bruni se ÎNTORC pe podium

Donatella Versace a realizat un spectacol deosebit la Săptămâna Modei din Milano. Înainte de spectacol, Donatella a adus un omagiu fratelui ei, spunând că spectacolul nu ar fi o ocazie tristă, ci o întâmplare fericită - și mulțumind totodată supermodelelor pentru că au acceptat să reînvie acele vremuri din perioada când trăia Gianni.

Reamintim că Gianni Versace a fost împușcat la vârsta de 50 de ani, la 15 iulie 1997, chiar pe treptele conacului său din Miami Beach.

Supermodelele care a uimit întreaga lume, numite: "Golden Versace", au revenit pe podium pentru a oferi un adevărat spectacol de moda arătând că sunt la fel de dezinvolte, la fel de frumoase, deşi unele sunt mame şi că arată la fel de bine ca în anii '90.
Claudia Schiffer, 47 de ani, Naomi Campbell, 47 de ani, Carla Bruni, 49 de ani, Cindy Crawford, 51 de ani și Helena Christensen, de 48 de ani, s-au alăturat echipei Versace pentru un spectacol de zile mari.

Echipa "Golden Versace", a adus un plus de valoare Săptămânii Modei de la Milano, succesul a fost atins, cronicile de modă au fost la superlativ. Casa Versace a punctat din nou.