Evenimentul Zilei > International > Vedetă TV găsită moartă în propria locuință. Procurorii spun că ar fi vorba despre un suicid
Vedetă TV găsită moartă în propria locuință. Procurorii spun că ar fi vorba despre un suicid

Vedetă TV găsită moartă în propria locuință. Procurorii spun că ar fi vorba despre un suicid

Jurnalistul Christopher Sign a fost găsit decedat în propria locuință, pe 13 iunie, ora 08.00. Procurorii anchetează cazul drept o sinucidere.

Vedeta TV Christopher Sign a decedat, la vârsta de 45 de ani. Bărbatul a fost găsit mort în propria casă, în jurul orei 08.00, 13 iunie, iar oamenii legii anchetează cazul drept sinucidere. ABC 33/40 a anunțat pierderea colegului jurnalist în dimineața zilei de 13 iunie.

Christopher Sign, fost fotbalist al Universității din Alabama, este cunoscut pentru cartea pe care a scris-o despre întâlnirea secretă din iunie 2016 dintre fostul președinte al Statelor Unite ale Americii Bill Clinton și procurorul general Loretta Lynch, care a generat multe conflicte în sfera politică. „Secret on the Tarmac” (mot a mot, Secret pe Asfalt) a fost publicată în anul 2019.

A câștigat nenumărate premii

„Dacă-l cunoșteai pe Chris, era imposibil să nu-l iubești”, a anunțat canalul de televiziune. „Familia sa era cel mai important lucru din viața lui, motiv pentru care a ajuns să se reîntoarcă la noi în urmă cu patru ani”.

Christopher Sign a lucrat ca jurnalist în Montgomery și Midland/Odessa, Texas, Birmingham și Phoenix. S-a reîntors la ABC 33/40 în anul 2017, după ce a refuzat oferta unei televiziuni de prestigiu din SUA, pentru a putea petrece mai mult timp cu familia sa.

„Ce nu multe persoane știu este că Christopher a refuzat oferta unei mari televiziuni și s-a întors la ABC 33/40, doar pentru a petrece mai mult timp cu familia sa. Astfel, putea să-și vadă băieții mergând la școală în fiecare dimineață, putea să-i privească jucând baseball seara și avea posibilitatea de a merge la pescuit cu ei în weekenduri”, a spus unul dintre colegii vedetei TV.

Christopher Sign și soția sa s-a întâlnit la Universitatea din Alabama, s-au căsătorit și au avut împreună trei copii, conform thesun.co.uk.