Vedeta și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a povestit coșmarul prin care a trecut. Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că, acum, abia mai poate să respire din cauză că nasul i-a fost lovit, în repetate rânduri, în timpul căsniciilor avute.

„Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat.

Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb", a spus Adriana Bahmuţeanu. Mai mult decât atât, explică Adriana, de-a lungul viețșii, a apelat în repetate rânduri la chirurgie, fie în scop esthetic, fie în scop medical. "Am vreo douăzeci de intervenţii”, a recunoscut Adriana Bahmuţeanu.