Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ din Trustul Intact VA AVEA UN COPIL. Anunţul a fost lansat în cadrul unui emisiuni. News alert
O VEDETĂ din Trustul Intact VA AVEA UN COPIL. Anunţul a fost lansat în cadrul unui emisiuni. News alert

O VEDETĂ din Trustul Intact VA AVEA UN COPIL. Anunţul a fost lansat în cadrul unui emisiuni. News alert

Duminică, 1 aprilie, la emisiunea "Adevăruri de viață" de la Antena 3, jurnalista a spus că va avea o fetiță. Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior. Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă. Reamintim că vedeta Antena 3 a șocat atunci când a anunțat în emisiunea lui Mihai Gâdea că se desparte de soțul ei.

Dana Chera este însărcinată şi se pregăteşte pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său. Recent, invitată în emisiunea "Dincolo de aparenţe", Dana Chera a confirmat că este însărcinată.

Dana Chera, EMOȚIONATĂ până la LACRIMI în DIRECT: „Doamne, ajută, vreodată, dacă va fi să fiu…”

"Acum aştepţi un copil, Dana?", a fost întrebarea la care prezentatoarea de la Antena 3 nu s-a sfiit să răspundă.

"Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta", a spus Dana Chera, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe".

I-A ARĂTAT-O ÎN DIRECT… Minut de aur la Antena 3. Dana Chera a rămas uimită. LA UN ASEMENEA NIVEL… Incredibil!

Dana Grecu a divorțat de soțul ei, Bogdan, motivul fiind, potrivit jurnaliștilor de la B1tv, apariția unei alte femei mai tinere în viața bărbatului.

Anunțul a  fost făcut de prezentatoare la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. ”Este un nou început, sunt eu, sunt la fel, nu e nimic schimbat, în afara faptului că am o mai mare experiență de viață, lecții de viață bine învățate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine” a spus Dana Chera, la Antena 3.