Evenimentul Zilei > Actualitate > Dana Chera, EMOȚIONATĂ până la LACRIMI în DIRECT: „ Doamne, ajută, vreodată, dacă va fi să fiu…”
Dana Chera, EMOȚIONATĂ până la LACRIMI în DIRECT: „ Doamne, ajută, vreodată, dacă va fi să fiu…”

Dana Chera, EMOȚIONATĂ până la LACRIMI în DIRECT: „ Doamne, ajută, vreodată, dacă va fi să fiu…”

Dana Chera a făcut o confesiune neașteptată, duminică, în direct la TV. La începutul emisiunii pe care o prezintă vedeta și-a lăsat invitata, pe judecătoarea Gabriela Baltag, fără replică.

„Vă fac o confesiune, înainte să începem discuția noastră, care va fi, pe alocuri, destul de abruptă. Când v-am văzut prima dată, am zis Doamne, ajută, vreodată, dacă va fi să fiu judecată de cineva, să fie doamna aceasta de la televizor. Emanați căldură. Păreți un om împlinit pe interior. Mi-e foarte greu să cred că un om care nu este împlinit el cu el poate să judece diverse spețe care țin de viață, de libertate. Este adevărat? Sunteți un om împlinit?", a întrebat jurnalista la Antena 3. Răspunsul a fost unul afirmativ.

Apoi, discuția s-a îndreptat spre un subiect de actualitate. „La dumneavoastră vreți să spuneți că nu a sunat niciodată telefonul în timpul unei sentințe?", a întrebat Dana Chera. "Niciodată" a venit răspunsul. Jurnalista a plusat cu o altă întrebare: "Adică la dumneavostră nu a venit nimeni să vă dea un plic și să spună, doamna Baltag, ca să fie bine, să nu fie rău? "Niciodată" a spus judecătoarea.

„Nici nu cred că se întâmplă acest lucru. Cel puțin, din locul în care am venit eu, nu cred că s-a întâmplat lucrul acesta vreodată. Sper că nu s-a întâmplat cu un judecător”, a spus Baltag.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: