Evenimentul Zilei > Sport > Vedeta lui Manchester City, comportament de abuzator! Cum i-a făcut viața un iad fostei iubite
Vedeta lui Manchester City, comportament de abuzator! Cum i-a făcut viața un iad fostei iubite

Vedeta lui Manchester City, comportament de abuzator! Cum i-a făcut viața un iad fostei iubite

Fosta iubită a lui John Stones, starul lui Manchester City, a făcut dezvăluiri teribile despre modul în care s-a purtat cu ea marele fotbalist. Încă un studiu de caz al modului în care celebritatea te schimbă.

Mama unei fetițe de 3 ani rezultată din relația sa cu internaționalul englez John Stones, Millie Savage a povestit presei modul crud și cinic în care acesta s-a purtat cu ea și a părăsit-o într-un final, informează Pro Sport.

Relația pasională dintre cei doi tineri s-a sfârșit brusc, la scurt timp după turneul final al Cupei Mondiale din 2018.

„El a fost un măgar”

Fosta iubită a lui John Stones, fundașul lui Pep Guardiola, a dat detalii despre calvarul relației cu internaționalul englez: „Ultimii doi ani au fost un iad și continuă să fie. Nu aș vrea să treacă nimeni prin ce am trecut eu. El a fost un măgar”.

Mama fetiței de 3 ani a lui Stones a descris modul cum a fost anunțată de asul englez al fotbalului că totul s-a sfârșit: „Am terminat aici. Nu mă mai simt liber și nu te mai iubesc deloc”i-a spus rece fundașul lui Manchester City.

Potrivit relatărilor lui Millie (27 de ani), atenția obținută în urma evoluției fabuloase de la turneul final al Cupei Mondiale din 2018 l-ar fi afectat serios pe actualul star de pe Ettihad Stadium, căruia faima i s-ar cam fi urcat la cap, așa cum se întâmplă în multe cazuri„Am crezut că o să fim împreună toată viața, dar simt că el a devenit un abuzator (…) Fotbaliștii sunt tratați ca niște zei și John a început să creadă în asta din tot sufletul lui, după Cupa Mondială. A lăsat faima să i se urce la cap”.

S-a cuplat cu o seducătoare de fotbaliști

Cei doi au început relația pe vremea când Millie Savage avea 14 ani și s-au despărțit definitiv în noiembrie 2018. Câteva săptămâni mai târziu, Millie a primit un mesaj anonim pe Instagram, în care i s-a spus că fundașul de 26 de ani, care are un salariu de aproape 10 milioane de euro pe sezon, a început să se întâlnească în secret cu Olivia Naylor.

Stones ar fi început relația cu experta în înfrumusețare Olivia Naylor, după ce ar fi întâlnit-o în timpul unei ieșiri nocturne în oraș, cu prietenii săi.

Zvonurile despre noua legătură a starului au fost alimentate după ce bolidul de lux Lamborghini al fotbalistului a fost văzut parcat de mai multe ori în fața casei noii sale cuceriri.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE