Evenimentul Zilei > Politica > Vasile Blaga îi dă REPLICA lui Ilie Bolojan: „Este părerea domniei sale”
Vasile Blaga îi dă REPLICA lui Ilie Bolojan: „Este părerea domniei sale”

Vasile Blaga îi dă REPLICA lui Ilie Bolojan: „Este părerea domniei sale”

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat astăzi că afirmaţiile secretarului general al liberalilor, Ilie Bolojan, cu privire la unificarea funcţiei de preşedinte la nivel central reprezintă părerea acestuia.

"Eu nu am auzit să vorbească despre congres, chiar am citit cu atenţie lucrul acesta. Noi vom ajunge la o concluzie, care va fi cea mai bună pentru partid, la momentul potrivit. Nu am avut o astfel de discuţie, deocamdată, niciuna. O să vedem exact cum stau lucrurile. Cea mai bună soluţie pe care o vom găsi va fi cea cu care vom merge", a spus Blaga, precizând că liberalii sunt preocupaţi de desemnarea premierului. 

Despre ideea anunţată de Bolojan privind unificarea funcţiei de preşedinte la nivel central, înainte de parlamentare, Blaga a spus că "este părerea domniei sale". 

"Eu nu cred că este nevoie de un congres în această perioadă, când trebuie să ne pregătim de cu totul şi cu totul alte lucruri", a adăugat Blaga. 

La rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a menţionat că în şedinţa BPN nu a existat nici măcar un coleg care să deschidă acest subiect al unificării funcţiei de preşedinte. 

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, declarase săptămâna trecută că o preşedinţie unică la nivel naţional ar semnala încheierea fuziunii dintre PNL şi PDL. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: