Evenimentul Zilei > Justitie > Vanghelie îl face K.O pe Grindeanu: „În ziua cu OUG 13 a avut discuții cu oamenii din Sistem”
Vanghelie îl face K.O pe Grindeanu: „În ziua cu OUG 13 a avut discuții cu oamenii din Sistem”

Vanghelie îl face K.O pe Grindeanu: „În ziua cu OUG 13 a avut discuții cu oamenii din Sistem”

Marian Vanghelie a lansat, sâmbătă seara, la Antena 3, acuzații extrem de grave la adresa premierului Grindeanu, despre care spune că ar s-ar fi întâlnit cu persoane din serviciile secrete, chiar în ziua în care s-a dat ordonanța de Urgență 13.

”În ziua cu OUG 13, domnul Grindeanu nu a fost de găsit șase ore. Înțeleg că a avut niște discuții cu oamenii din Sistem”, a declarat Marian Vanghelie, fost președinte al PSD București și fost primar al sectorului 5.

Vanghelie precizează că, în cele șase ore, Sorin Grindeanu a fost căutat de Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și de alți colegi din Guvern, care nu l-au găsit.

Vanghelie mai dezvăluie că premierul Grindeanu ar fi sunat noaptea, la ambasade, pentru a vorbi cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

”L-a sunat și pe ambasadorul Hans Klemm luni, la ceas de seară. N-am nimic cu acest băiat, dar nu avea calitatea să fie numit prim-ministru”, a mai spus Vanghelie.