Evenimentul Zilei > International > VÂNĂTOARE FATALĂ. Sfărșitul TRAGIC al unui biciclist aflat la plimbare
VÂNĂTOARE FATALĂ. Sfărșitul TRAGIC al unui biciclist aflat la plimbare

VÂNĂTOARE FATALĂ. Sfărșitul TRAGIC al unui biciclist aflat la plimbare

Un incident tragic a avut loc sâmbătă în într-o pădure din stațiune Les Gets din Alpi. Un biciclist de 34 de ani a fost omorât pe loc de un galez care se afla la o partidă de vînătoare și care l-a confundat cu un animal.

Un singur glonț i-ar fi fost fatal lui Marc Sutton un galez care era proprietarul unui restaurant în stațiunea de schi Les Gets din Alpi, situată în sud-estul Franței. Asta susțin surse din rândul anchetatorilor care investighează moartea violentă a bărbatului, potrivit www.libertatea.ro

Marc Sutton se plimba, sâmbătă, cu bicicleta printr-o pădure din din apropierea localității Montriond, în momentul în care a fost împușcat de un vânător de 22 de ani. Tânărul l-a confundat pe biciclist cu un animal, la lăsarea serii.

Vânătorul a intrat în stare de șoc, după ce și-a dat seama de fapta pe care a comis-o. El urmează să fie anchetat pentru omor deosebit de grav, notează sursa citată.

„Accidentul a avut loc sâmbătă seara într-o pădure deasă din apropierea complexului de schi din Montriond, în jurul orei 18. (…) Vânătorul urmează să fie trimis în judecată și trimis la închisoare”, a precizat o sursă din rândul anchetatorilor.

Trupul bărbatului urmează să fie examinat de medicii legiști, care, în urma autopsiei, vor stabili cauza decesului.

Între timp, sute de mesaje de condoleanțe au fost publicate pe rețelele de socializare, în memoria lui Marc, tânărul care 'își trăia viața din plin'.

Biciclistul era originar din localitatea Caerphilly, situată în sudul Țării Galilor, ș deținea, împreună cu iubita sa, un restaurant în stațiunea Les Gets.