Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Vadim Tudor, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre tatăl său! Ce obinșnuia să facă de Paște
Fiica lui Vadim Tudor, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre tatăl său! Ce obinșnuia să facă de Paște

Fiica lui Vadim Tudor, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre tatăl său! Ce obinșnuia să facă de Paște

La aproape doi ani de la moartea lui Vadim Tudor, familia nu și-a revenit din șoc. Fiica sa, Lavinia a povestit despre pierderea suferită, dar și despre cum petreceau împreună sărbătorile Pascale.

„De obicei plecam cu două- trei zile înainte de Duminica Paştelui, petreceam acolo Paştele, în noaptea de Înviere mergeam în Braşov, pentru că avea câteva biserici unde voia să meargă. Stăteam cam o săptămână pe acolo, ne odihneam. Lui tata îi plăcea să aibă masa plină, multă lume aproape”, a spus Lavinia.

„A fost foarte greu în perioada asta până ne-am dat seama ce ni s-a întâmplat. Când el a murit, ne-am trezit cu creditorii la uşă, de asta am fost nevoite să scoatem unele obiecte la licitaţii. Maşina care ne rămăsese am vândut-o acum, pentru că taxele şi impozitele erau prea mari. Foarte mulţi oameni simpli s-au oferit să ne ajute, au adoptat căţeii pe care îi avem în grijă”, a declarat Lavinia, făcând referire la perioada de după moartea tatălui ei.

„În ultimul timp era foarte deprimat, simţea că nu mai poate face faţă. A avut şi un vis, şi-a visat înmormântarea. A fost un singur vis, într-o singură noapte, o mulţime de oameni ducea un sicriu pe dealul Patriarhiei, însoţiţi de 16 preoţi, exact câţi au fost la înmormântarea lui şi spunea el atunci că aceşti oameni asistatau la un om politic important, nu ştia că era vorba de el”, a precizat fiica politicanului.

„A refuzat să meargă la spital, când a avut o criză puternică. Duminică a stat toată ziua acasă, simţindu-se slăbit, i-a fost foarte rău şi iar a refuzat să meargă la spital. Ultima imagine cu el în viaţă treaz este la camera de gardă, când medicii îl rugau să stea întins, iar el nu voia, deoarece spunea că nu poate să respire”, a mai spus Lavinia.

„Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat. Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte”, declarat fiica lui Vadim Tudor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: