Mamă a trei copii, EBA se află acum într-un război juridic cu fostul iubit, Cătălin Tomată, de care s-a despărțit anul trecut. Acesta, spun apropiații cuplului de mai multă vreme, e determinat să ceară custodia fetiței lor în instanță.

Elena Băsescu trece prin momente grele la acest început de an. Surse demne de încredere spun că Tomată, fostul ei iubit, a decis să contraatace acțiunea pe care EBA a intentat-o pentru stabilirea pensiei alimentare a fiicei lor, Anastasia, cu o acțiune din care speră să preia custodia micuței.

Această veste a înfuriat-o pe fiica fostului președinte, care a decis, din toamnă, să se descurce pe cont propriu cu creșterea celor trei copii, dar și să reintre în scena politică – treptat, implicându-se în partea de tineret a PMP Sector 1.

Mesajele Elenei au fost cu mult subînțeles la sfârșit de an, știind că și fostul o urmărește. Aceasta a scris, înainte de Crăciun, pe conturile ei de pe rețelele sociale, cu ocazia onomasticii micuței: „O prăznuim azi pe Sfânta Mare Muceniţă Anastasia, protectoare a celor aflați în deznădejde. (…) La mulți ani şi micuței mele Anastasia!
Mi-ai adus atat de multă bucurie în viaţă… #untiltheendoftimeitsyouandI (n.r. noi două, împreună, până la sfârșitul timpului)”.

Pentru a marca trecerea dintre ei, deși anii trecuți Elena Băsescu nu mai era foarte activă pe aceste rețele sociale, ea a urat fanilor, dar a transmis și un mesaj cu subînțeles:

„Să aveţi un an 2020 mai bun decât cel pe care îl încheiem.
Să fiţi sănătoşi şi iubiţi, să zâmbiţi mai mult şi să-i aveţi pe toţi cei dragi alături.”

Elena Băsescu mai are doi copii din căsnicia anterioară cu Bogdan „Sida” Ionescu.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: