Evenimentul Zilei > Monden > Va fi războiul monden al anului! Elena Băsescu luptă pentru copil. FOTO
Va fi războiul monden al anului! Elena Băsescu luptă pentru copil. FOTO

Va fi războiul monden al anului! Elena Băsescu luptă pentru copil. FOTO

Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, se află din nou într-o situație tensionată pe plan sentimental.

Mamă a trei copii, EBA se află acum într-un război juridic cu fostul iubit, Cătălin Tomată, de care s-a despărțit anul trecut. Acesta, spun apropiații cuplului de mai multă vreme, e determinat să ceară custodia fetiței lor în instanță.

Elena Băsescu trece prin momente grele la acest început de an. Surse demne de încredere spun că Tomată, fostul ei iubit, a decis să contraatace acțiunea pe care EBA a intentat-o pentru stabilirea pensiei alimentare a fiicei lor, Anastasia, cu o acțiune din care speră să preia custodia micuței.

Această veste a înfuriat-o pe fiica fostului președinte, care a decis, din toamnă, să se descurce pe cont propriu cu creșterea celor trei copii, dar și să reintre în scena politică – treptat, implicându-se în partea de tineret a PMP Sector 1.

Mesajele Elenei au fost cu mult subînțeles la sfârșit de an, știind că și fostul o urmărește. Aceasta a scris, înainte de Crăciun, pe conturile ei de pe rețelele sociale, cu ocazia onomasticii micuței: „O prăznuim azi pe Sfânta Mare Muceniţă Anastasia, protectoare a celor aflați în deznădejde. (…) La mulți ani şi micuței mele Anastasia!
Mi-ai adus atat de multă bucurie în viaţă… #untiltheendoftimeitsyouandI (n.r. noi două, împreună, până la sfârșitul timpului)”.

Pentru a marca trecerea dintre ei, deși anii trecuți Elena Băsescu nu mai era foarte activă pe aceste rețele sociale, ea a urat fanilor, dar a transmis și un mesaj cu subînțeles:

„Să aveţi un an 2020 mai bun decât cel pe care îl încheiem.
Să fiţi sănătoşi şi iubiţi, să zâmbiţi mai mult şi să-i aveţi pe toţi cei dragi alături.”

Elena Băsescu mai are doi copii din căsnicia anterioară cu Bogdan „Sida” Ionescu.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: