Utima oră! Doliu la Casa Regală a Marii Britanii! William și Kate: „Ne va fi atât de dor de el”

Utima oră! Doliu la Casa Regală a Marii Britanii! William și Kate: „Ne va fi atât de dor de el”

Anunțul dureros a fost făcut de prințul William și Kate Middleton pe pagina oficială de Instagram Kensington Royal. Cei doi au rămas cu inima frântă după ce „dragul lor câine”, Lupo, a murit în weekend.

Kate Middleton și prințul William sunt devastați de durere după ce au pierdut un membru drag al familiei. Ducii de Cambridge au anunțat pe contul oficial de Instagram că Lupo, care le-a fost alături timp de nouă ani, a murit. Lupo era extrem de iubit de familia regală și era nelipsit din fotografiile acestora. Kate și William au împărtășit vestea tristă cu cei peste 12 milioane de fani de pe Instagram. Pompierii au fost chemați odată să-l salveze pe Lupo, după ce acesta a rămas blocat într-o poartă de la casa familiei Bucklebury Manor, în Berkshire. „Foarte trist, în weekendul trecut dragul nostru câine, Lupo, a murit. A fost inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi tare dor de el. Kate&William” – este mesajul postat pe pagina oficială a ducilor de Cambridge, intitulată Kensington Royal. Mesajul este însoțit de o fotografie cu Lupo, cockerul spaniel englez.

Lupo, cadou de nuntă de la părinții lui Kate Middleton

Lupo a fost primit în dar de cuplul regal, cu ocazia nunții din 2011, de la părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole. Patrupedul era nelipsit de la plimbările familiei, ducesa fiind fotografiată de nenumărate ori alături de el. Cățelul Lupo a apărut și în prima fotografie oficială a prințului George. Ducele și ducesa de Cambridge au dezvăluit că iubitul lor câine Lupo a murit la vârsta de nouă ani

„Nimic nu te poate pregăti vreodată pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut niciodată un câine, ar putea fi greu să înțeleagă pierderea” , a scris un comentator pe social media.

„Cu toate acestea, pentru cei care au iubit un câine știți adevărul: un câine nu este doar un animal de companie; este un membru al familiei, un prieten bun, un însoțitor loial, un profesor și un terapeut; „Odihnește-te în pace, Lupo. Tilly & Mini te vor aștepta. Băiat bun!” , a scris un alt fan al familiei regale.

Ne puteți urmări și pe Google News
Tot el este și cel care i-a ales numele fiului lui Kate Middleton. Înainte ca George să vină pe lume, Kate și William au scris mai multe nume pe bilețele pe hârtie și apoi le-au împrăștiat pe podea. Se pare că Lupo s-ar fi oprit la cel pe care era trecut numele George, scrie Daily Mail.