Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci usturoi și miere de albine pe stomacul gol, timp de șapte zile
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci usturoi și miere de albine pe stomacul gol, timp de șapte zile

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci usturoi și miere de albine pe stomacul gol, timp de șapte zile

Usturoiul este unul dintre ingredientele cel mai des utilizate în bucătăria din întreaga lume. Acesta oferă gust bun mâncării, dar, de asemenea, este foarte puternic și poate vindeca multe boli.

Consumat crud, usturoiul poate fi un medicament uimitor de puternic, mai eficient decât un antibiotic. Usturoiul poate scadea tensiunea arteriale si colesterolul, previne bolile de inima si atacul de cord. De asemenea, poate opri efectele asterosclerozei. În combinație cu mierea de albine, usturoiul poate fi un energizant minunat pentru organism și poate întări sistemul imunitar.

Amestecul de usturoi și miere ameliorează afecțiuni cunoscute, cum ar fi tuse, răceală, gripă, mușcături de insecte și infecții fungice. Mai mult decât atât, usturoiul poate ajuta să combateți simptomele osteoartritei, a diabetului zaharat, și a prostatei mărite.

Usturoiul poate imbunătăți imunitatea și capacitatea organismului de a elimina toxinele. Atunci când este combinat cu ceapă și ghimbir, acesta poate ajuta la detoxifierea organismului.

Tăiați 2-3 catei de usturoi în bucăți mici. Amestecați-i cu o lingură de miere. Consumați această combinație în fiecare zi, vei fi mai plini de energie și mai sănătoși.