Evenimentul Zilei > International > Cimitirele secrete ale Mafiei. Un asasin dezvăluie: pădurile sunt pline de cadavre
Cimitirele secrete ale Mafiei. Un asasin dezvăluie: pădurile sunt pline de cadavre

Cimitirele secrete ale Mafiei. Un asasin dezvăluie: pădurile sunt pline de cadavre

Ultimul mare asasin al Mafiei Rusesti, Alexei Sherstobitov, zis și „Soldatul” este închis într-un penitenciar de maximă siguranță unde trebuie să execute o pedeapsă de 23 ani, deoarece a fost găsit vinovat pentru uciderea mai multor persoane. Mărturisirile lui despre crimele făcute sunt cutremurătoare. Acum s-a aflat unde sunt îngropați asasinii mafiei rusești.

 

Alexei Sherstobitov este unul dintre asasinii care a făcut parte din Mafia Rusească. După căderea URSS-ului el a încercat să se înroleze în armată pentru a-și forma o carieră. De aici și porecla sa, „Soldatul” care, spune el, i s-a potrivit. Cariera sa de soldat în armata rusă a durat numai doi ani, în perioada 1991-1993 când a fost descoperit și trimis în judecată.

Una dintre cele mai infricoșătoare crime pe care a comis-o a fost când a tras cu un lansator de rachete într-o mașină unde se afla ținta sa.

„De multe ori, scenele lasate in urma de Alexei lasau impresia ca este opera mai multor autori. Erau pur si simplu un macel", spun polițiștii care l-au anchetat.

Asasinul este conștient de crimele comise și cu toate asecea el a afirmat că nu are pe conștiință ceea ce afăcut pentru că victimele trebuiau să moară, oricum.

„Nu am omorat pe nimeni ce nu merita sa fie omorat. Daca nu ii ucideam eu, o facea oricum altcineva", spune acesta.

Alexei Sherstobitov mai spune că pentru crimele comise, primea din parte Mafiei Rusești, 5.000 de dolari pe lună, dar că  „meseria” lui era foarte riscantă deoarece toți colegii săi de  „breaslă” au fost uciși, la rândul lor.

„Toti cei ca mine sunt ingropati deja sub pamant. Padurile din Siberia sunt pline de gropi", a declarat acesta.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.