Universitatea Craiova a făcut instrucție cu FC Botoșani. Cea mai clară victorie a oltenilor în acest sezon

Universitatea Craiova a făcut instrucție cu FC Botoșani. Cea mai clară victorie a oltenilor în acest sezon Oltenii s-au distrat cu FC Botoșani. sursa: Facebook

Universitatea Craiova s-a impus fără emoții, scor 5-1, în confruntarea disputată, duminică, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani. Meciul a contat pentru etapa 11-a a Ligii I.

Universitatea Craiova a reuşit cea mai clară victorie a sa din acest sezon al Superligii de fotbal, 5-1 (2-1) cu FC Botoşani, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I.

Cel mai bun jucător al echipei antrenate de Corneliu Papură a fost Alexandru Mitriţă, care a marcat un gol şi a furnizat două assist-uri.

Marian Danciu (10) a marcat primul său gol în Superligă. Celelalte goluri fiind reuşite de Alexandru Creţu (36), Jovan Markovic (70), Ante Roguljic (89) şi Alexandru Mitriţă (90). Pentru ultima clasată a înscris Eduard Florescu (39), fost jucător al Universităţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Universitatea Craiova a făcut scor cu FC Botoșani

Echipa din Bănie e neînvinsă de trei etape. În care are două victorii şi un egal. FC Botoşani, care venea după trei egaluri, nu are nicio victorie în acest sezon.

Universitatea Craiova - AFC Botoşani 5-1 (2-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

Au marcat: Marian Danciu (10), Alexandru Creţu (36), Jovan Markovic (70), Ante Roguljic (89), Alexandru Mitriţă (90), respectiv Eduard Florescu (39).

Victorie la scor pentru Craiova

Oltenii s-au distrat cu FC Botoșani. sursa: Facebook

Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); al patrulea oficial: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea) Observatori: Cristina Babadac (Reşiţa) - CCA, Ştefan Popa (Bucureşti) - LPF.

Dan Alexa, antrenorul oaspeților, a remarcat că echipa sa a stat în joc până spre final. Atunci când s-a prăbușit și a reușit performanța de-a încasa două goluri în câteva zeci de secunde.

„Am făcut greșeli de copii, am luat golurile 4 și 5 într-un minut... Asta m-a deranjat cel mai mult! Până în ultimele 20 de minute, cred că puteam chiar să egalăm, apoi...

Craiova merită cu prisosință victoria, nu ptuem constesta acest lucru. Pe mine mă deranjează haosul apărut după minutul 80 (n.r. - Botoșaniul a încasat două goluri în două minute pe final). S-a simțit oboseala, jucătorii au terminat meciul în genunchi.

Avem probleme foarte mari, avem jucători care nu pot ține ritmul acesta, avem jucători care vin după accidentări. Înțeleg că adversarii au fost mai buni decât noi, dar nu poți să-ți bați joc, să le dai mingea...! Pe mine asta m-a deranjat cel mai mult. O diferență de viteză în plus în favoarea Craiova, nimic altceva de spus”. A afirmat tehnicianul de la FC Botoșani la Digi Sport.