În timpul declarațiilor făcute în fața anchetatorilor, asasinul Gheorghe Dincă a mărturisit ce a făcut, de fapt, cu cadavrele fetelor, care au fost căutate fără încetare de trei zile de oamenii legii.

Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Mihaela Melencu au aflat deja că monstrul din Caracal și-a recunoscut atrocitățile.

Avocatul criminalului Gheorghe Dincă a declarat în urmă cu puțin timp că acesta a spus că a ars trupurile celor două fet. La momentul transmiterii acestei știri o echipă de anchetatori se află la o groapă de gunoi, situată la 300 de metri de casa locuința asasinului unde fac cercetări.

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11:00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată și că a fost violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În vârstă de 18 ani, Mihaela Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, iar mama sa a declarat că a fost supusă testului cu detectorul de minciuni. “În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a dezvăluit Monica Melencu, mama Luizei, potrivit observator.tv.