Evenimentul Zilei > Actualitate > UNDE MERGEM. The Humans, show muzical de excepţie la Hard Rock Cafe
UNDE MERGEM. The Humans, show muzical de excepţie la Hard Rock Cafe

UNDE MERGEM. The Humans, show muzical de excepţie la Hard Rock Cafe

Pe 26 ianuarie, de la ora 22.30, trupa The Humans aduce voie bună și melodii consecrate, ale căror acorduri vor ridica publicul în picioare, pe scena din Hard Rock Cafe. The Humans reprezintă proiectul unor muzicieni extrem de cunoscuți, care și-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului.

Cu o experienţă vastă pe scenă, trupa s-a făcut cunoscută publicului larg în formula actuală odată cu participarea în emisiunea Zaza Sing de la Antena 1.

În ultimul an a lansat trei piese proprii, primul single „Îndură inima”, în colaborare cu casa de discuri Roton şi Adi Sână, piesa „Goodbye”, cu care a reprezentat România la Eurovision, Song Contest şi „Binele Meu”. O trupă fresh care are grijă mereu de buna dispoziţie a celor care o ascultă, The Humans emană multă energie şi reuşeşte să creeze un show muzical de excepţie din orice reprezentaţie a lor. Intrarea va fi liberă, iar buna dispoziție garantată!

Jurjak, lansare de album la Cluj

Cel mai recent album al muzicianului, regizorului și artistului vizual Jurjak (George Petroșel) va fi lansat cu surle și trâmbițe în cadrul unui concert la Flying Circus, din Cluj-Napoca, pe 26 ianuarie 2019. Licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak prezintă, în compania lui Daniel Olteanu (tobe, producție, mix și master), Daniel Minel Stoica (chitară și clape) și Narcis Axinte (chitară și bas), „Blues Berry”, un album ale cărui piese vor ține publicul conectat la distracția maximă. Printre piesele care vor fi cantata se numără și „Imnul Minerilor”, nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrackul filmului „Planeta Petrila”. Prețul unui bilet este de 20 de lei. Spectacolul va începe la ora 20.00.

 

„Dragoste neregulată”, comedia spumoasă care te bagă în ceață

Când relația cu femeia ideală devine prea frumoasă, prea dulce, prea roz, prea ca… la țară, iar armonia din cuplu tinde să distrugă legătura cu cel mai bun și iresponsabil prieten din câți există, ce alegi? Fiara sau prietenul? Ești invitat la rezolvarea unei dileme existențiale în cea mai nouă comedie, care stârnește adevărate cascade de râs. Așa poate fi caracterizată, în câteva cuvinte, piesa de teatru „Dragoste neregulată”, regizată de Alin Brancu, de sâmbătă, 26 ianuarie, de pe scena clubului The Hub, din București. Actorii Cristina Diaconescu, Livia Taloi și Alin Brancu, care au făcut furori în comedia „Divorț în ziua nunții”, îți dau întâlnire la o seară de teatru pe care nu o vei uita ușor. Biletele, al căror preț de este de 25 de lei, pot fi procurate prin rețeaua iabilet.ro si din rețeaua fizică iabilet.ro prin magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar 18.00-22.00).

 

„Califul Barză”, povestea adorată de copii

„Califul Barză”, o frumoasă poveste construită cu mult umor, pe placul atât al copiilor, cât și al adulților, va fi depănată de pe scena teatrului Coquette, din Capitală, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, de actorii Ovidiu Ușvat, Ruxandra Bălașu, Ingrid Bonța care promit o porție zdravănă de râs. Este un spectacol pentru copii, inspirat după povestea cu același nume din „1001 Nopți”. Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei. Vrajitoarea le vinde o licoare fermecată care îi poate transforma în orice fel de animal și astfel pot întelege graiul tuturor necuvântătoarelor. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți afli sâmbătă, la Coquette.