Evenimentul Zilei > Justitie > UNDE ESTE Sebastian Ghiţă? POLIŢIA A DAT UN RĂSPUNS aşteptat de toată ţara. SE MAI AFLĂ SAU NU ÎN ŢARĂ patronul fugar de la România TV?
UNDE ESTE Sebastian Ghiţă? POLIŢIA A DAT UN RĂSPUNS aşteptat de toată ţara. SE MAI AFLĂ SAU NU ÎN ŢARĂ patronul fugar de la România TV?

UNDE ESTE Sebastian Ghiţă? POLIŢIA A DAT UN RĂSPUNS aşteptat de toată ţara. SE MAI AFLĂ SAU NU ÎN ŢARĂ patronul fugar de la România TV?

Unde este Sebastian Ghiţă? Poliţia a dat un răspuns aşteptat de toată ţara.

Antena 3 a solicitat un răspuns cu privire la dispariţia lui Sebastian Ghiţă, dar reprezentanţii Poliției Române nu au putut să confirme dacă acesta a plecat sau nu din țară.

”Urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele:

Precizăm că, la data de 05 ianuarie a.c., persoana la care faceți referire a fost dată în urmărire națională ca urmare a emiterii unui mandat de arestare preventiv ce nu a putut fi pus în executare.

De asemenea, aceeași persoană a fost dată în urmărire internațională, imediat ce instanța de judecată a emis mandatul european de arestare și cererea de dare în urmărire internațională.

Menționăm că, așa cum am comunicat deja public, Poliția de Frontieră nu a transmis informații care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză”, se arată în răspunsul IGPR transmis Antena 3.

Acest răspuns vine în contextul în care Sebastian Ghiţă, deşi este dat în urmărire, apare în înregistrări, unele făcute înainte de Anul Nou, altele recente, în care vorbeşte despre corupţia din structurile DNA şi SRI.

Ultima înregistrare a apărut la data de 16 ianuarie, când Sebastian Ghiţă a susţinut că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin, fără a prezenta vreo dovadă în acest sens.