Vlăduța Lupău a anunţat că  s-a infectat cu noul coronavirus. Cântăreața de muzică populară a cerut tuturor celor care o urmăresc pe social media să meargă şi să se testeze chiar dacă au simptomele unei simple răceli.

Vlăduța Lupău, diagnosticată cu Covid-19. Ce le transmite cântăreața fanilor

Recent, artista a făcut un anunț surprinzător și i-a înștiințat pe internauți că suferă de Covid-19, sfătuindu-i pe aceștia să se protejeze și să nu ignore niciun fel de simptom. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a luat decizia de a face un test după a prezentat simptomele unei simple răceli de sezon. Iar rezultatul a fost pozitiv.

Vlăduța Lupău: „Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, că atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcâte a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa…

Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi stă în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu șțiu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că̆ aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc să̆nătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a scris Vlăduța Lupău pe social media.

Trebuie menţionat că Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, având sute de mii de urmăritori în mediul online, acolo unde îi ține pe susținătorii ei la curent cu schimbările din viața sa și cu noile proiecte profesionale în care este implicată.