Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tanc a distrus o fermă de pui în timpul exercițiului militar. Greșeala care a produs dezastrul
Un tanc a distrus o fermă de pui în timpul exercițiului militar. Greșeala care a produs dezastrul

Un tanc a distrus o fermă de pui în timpul exercițiului militar. Greșeala care a produs dezastrul

O fermă de pui a fost pusă la pământ de un tanc, în timpul unui exercițiu militar efectuat pe un câmp din Italia.

Carnagiu la o fermă de pui din Italia, acolo unde un tanc a făcut numeroase victime. Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în „Cizmă”, în timpul unui exercițiu militar. În partea de nord-est a țării, un tanc a tras din greșeală asupra unei ferme de păsări. Multe dintre animale au murit și s-au înregistrat, de asemenea, și importante pagube materiale.

Un tanc a distrus o fermă de pui. Exercițiul militar s-a lăsat cu pagube materiale importante și cu multe păsări care și-au pierdut viața

Blindatul antitanc Centauro al brigăzii Pozzuolo del Friuli efectua maneve pe timp de noapte în apropiere de Vivaro. La o distanță deaaproximativ o oră de mers cu maşina la nord de Veneţia. Exercițiul s-a defășurat pe un teren militar, atunci când s-a produs incidentul.

Multe găini au fost ucise şi o parte din clădirea care le adăpostea s-a prăbuşit, fiind serios avariată. După acest accident militar, procurorul din provincia Pordenone a deschis o anchetă. El a dispus ca cele patru blindatele angajate în aceste exerciţii să nu mai fie folosite deocamdată sub nicio formă.

Altfel, în 2019, un incendiu izbucnit la o fermă de păsări din comuna Corbu, a lăsat un dezastru în urmă. Au murit la acea vreme 9.000 de pui, intoxicați cu fum. „Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, iar aproximativ 90% din puii care erau in hală au decedat prin asfixiere. Înseamnă aproximativ 9000 de capete în vârstă de 30 de zile. Sursa probabilă a incendiului a fost de la lămpile de iluminat/încălzit”. Spuneau la vremea respectivă reprezentanții ISU Dobrogea.


Teroare în Italia. Armată pe străzi, masca obligatorie și în aer liber

Ministerul Sănătăţii din Italia vine cu veşti proaste. Când se va reveni la normalitate

Româncele dau lovitura în Italia! Institutul Naţional de Statistică are toate cifrele

Mișcare de protest în restaurantele din Italia: „Eu Deschid!” (VIDEO)