Nicolae Stanciu, marcator al unicului gol al campioanei Cehiei, regretă că Slavia nu a reuşit să scape fără gol primit pe propriul teren. Jucătorul ofensiv din prima reprezentativă a României promite că ofensiva trupei din Praga îşi va lua revanşa în returul de peste o săptămână şi va fi mult mai incisivă pe „Ibrox Stadium”.

„Am început foarte bine meciul şi cred că prima repriză a fost, în principiu, una foarte bună pentru noi. Poate că trebuia să marcăm şi cel de-al doilea gol. Aş fi preferat să se încheie meciul cu scorul de 0 – 0, şi nu 1 – 1. Calificarea este încă deschisă. Trebuie să mergem la Glasgow să înscriem, dacă ne dorim să ne calificăm” a fost reacţia la cald a fotbalistului în vârstă de 27 de ani, de la sfârşitul partidei de ieri seară.

Scoţienii, favoriţi la calificare

Stanciu recunoaşte că echipa lui Ianis Hagi va pleca cu un mic avantaj în cea de-a doua manşă, însă are încredere că Slavia se va descătuşa la Glasgow. Jucătorul crescut în pepiniera celor de la Unirea Alba Iulia promite un joc orientat înspre atac.

„Trebuie să ne păstrăm concentrarea şi cu siguranţă vom avea şanse să obţinem calificarea la Glasgow. Nu este încă nimic pierdut. Aş putea spune că scoţienii au poate 5 – 10% şanse mai mari decât noi, pentru că au înscris un gol în deplasare, dar aceste procente se pot schimba imediat. Dacă vom marca acolo, atunci totul va reveni la normal” declară, pe un ton optimist, Nicuşor Stanciu.

Gata cu relaxarea!

După ce au produs surpriza în faza şaisprezecimilor şi au      eliminat-o pe campioana Angliei din sezonul 2015 – 2016, Leicester City, cehii ştiu că nu trebuie să mai repete eroarea de a trata relaxaţi duelul cu Rangers.

„Această dublă manşă este mai dificilă deât cea cu Leicester. Atunci toată lumea spunea şi se aştepta ca noi să pierdem şi am fost mult mai concentraţi pe joc decât am făcut-o cu Rangers” a explicat şi internaţionalul tricolor, care va face parte din lotul selecţionerului Mirel Rădoi pentru tripla naţionalei de la sfârşitul acestei luni, cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.