Tânăr de 17 ani, găsit spânzurat în gradina casei sale

Tânăr de 17 ani, găsit spânzurat în gradina casei sale Poliţia, crima, răniţi. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac, în grădina casei. Tânărul, elev al Liceului Tehnologic din Sebeș, a fost descoperit de o vecină. Potrivit surselor, polițiștii nu au găsit urme de violență pe trupul elevului.

Un tânăr de 17 ani, găsit spânzurat de un copac, în gradina locuinței

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 aprilie Poliția Municipiului Sebes a fost sesizată de către o femeie din localitatea Răhău cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat de un copac aflat în grădina locuinței familiei sale.

„La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 06.30, Poliția Municipiului Sebes a fost sesizată de către o femeie din localitatea Răhău – Sebeș, cu privire la faptul că vecinul său este spânzurat, de un copac, în gradina locuinței. Echipa de cercetare deplasată la fața locului au identificat cadavrul unui minor de 17 ani, din Răhău, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violență”, a transmis IPJ Alba.

Un tânăr de 17 ani, găsit spânzurat de un copac. Sursa foto: ziarulunirea.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trupul elevului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală

Mai exact, echipa de cercetare deplasată la fața locului au identificat cadavrul unui minor de 17 ani, din Răhău, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violență.

Elevul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânărul era elev de 17 ani din clasa a XI, profesională, de la Liceul Tehnologic din Sebeș. Potrivit informațiilor date de câțiva colegi ai elevului, acesta l-ar fi sunat pe un prieten, i-ar fi spus „te iubesc frate”. Apoi, elevul a închis, dar nimic nu a dat de bănuit că ar putea recurge la acest gest atât de necugetat.

Decizia de termina cu viața, învăluită în mister

Așadar, un tânăr a fost descoperit de vecină sâmbătă dimineață spânzurat de un copac din grădina.  Elevul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul.

Apropiaţii tânărului spun că decizia de a se sinucide ar avea legătură cu o dezamăgire în dragoste pe care o suferise recent adolescentul, potrivit ziarulunirea.ro.