Un secretar de stat a leșinat în timpul ședinței de Guvern. Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea

Un secretar de stat a leșinat în timpul ședinței de Guvern. Cristian Vasilcoiu, luat cu Salvarea Sursa: Facebook/ Guvernul României

Secretarul de stat Cristian Vasilcoiu a fost luat de salvare după ce a leșinat, miercuri, în timpul ședinței de Guvern. Oficialul din Ministerul Muncii este infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar primul ajutor l-a primit de la ministrul Alexandru Rafila.

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, a leșinat în timpul ședinței de Guvern, fiind testat pozitiv la COVID-19. Politicianul a fost dus cu salvarea la Institutul Matei Balș.

Cristian Vasilcoiu a anunțat că avea frisoane, dureri de cap și că respiră foarte greu. Secretarul de stat a primit primul ajutor de la ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, până în clipa în care a fost preluat de salvare şi transportat la Institutul Matei Balş.

Cristian Vasilcoiu este vaccinat şi a mai avut COVID-19, mărturisind că nici prima dată forma de boală de care a suferit nu a fost una uşoară.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Unii dintre voi ştiţi deja, alţii aflaţi acum: azi m-am „prelins” puţin în timpul şedinţei de Guvern, apoi am avut un episod de „brake dance” fără să vreau”, a anunţat Cristian Vasilcoiu.

Cristian Vasilcoiu: „Sunt vaccinat, am mai avut Covid”

Secretarul de stat a mai informat că a purtat mască de protecţie şi i-a anunțat pe toţi cei care cu a intrat în contact recent cu el. Cristian Vasilcoiu a mai subliniat faptul că deşi este vaccinat a mai făcut Covid şi că nu a trecut chiar aşa de uşor prin boală.

„Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare.

Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor. Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere.

Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor”, a scris Secretarul de Stat la Ministerul Muncii Cristian Vasilcoiu pe contul său de Facebook.