Un primar este acuzat că a făcut-o lată. Ar fi condus beat, ar fi lovit o mașină și ar fi fugit de la locul cu pricina

Un primar este acuzat că a făcut-o lată. Ar fi condus beat, ar fi lovit o mașină și ar fi fugit de la locul cu pricina sursa: arhivă EVZ

Un rival al primarului dintr-o localitate din Teleorman îl acuză pe edil că s-ar fi suit beat la volan, ar fi provocat un accident, după care ar fi fugit mâncănd pământu.

Un primar din județul Teleorman a fost protagonistul unui accident auto, după ce s-a suit la volan sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, speriat de consecințele faptei sale, edilul a plecat de la locul faptei. Ca un făcut, mașina pe care primarul a avariat-o îi aparține unui consilier local, care îi este rival șoferului indisciplinat.

Un primar dintr-o localitate din Teleorman este acuzat de un rival din politică. Ar fi condu băut, ar fi avariat o mașină și ar fi părăsit locul accidentului

Evenimentul rutier a avut loc, vineri noaptea, în localitatea Balaci din județul Teleorman. Chiar consilierul local cu mașina avariată este cel care a acuzat derapajul primarului. „Era la volan primarul, conducea mașina, ne-am ciocnit, a fugit de la locul accidentului”, a spus consilierul local. Acesta a mai acuzat că primarul s-a întors ulterior cu un alt șofer despre care ar fi spus că s-a aflat la volan la momentul producerii accidentului, conform Antena 3.

Pus în fața acestor acuzații grave, primarul cu pricina a negat afirmațiile consilierului. El a contraatacat și a spus că la mijloc este vorba doar despre o răzbunare cinică a rivalului său. De asemenea, el a mai anunțat că a făcut o plângere către DIICOT, în care a reclamat constituirea unui grup infracțional.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edilul spune că a făcut plângere la DICOT, acolo unde a reclamat constituirea unui grup infracțional

„Eu am depus o plângere la DIICOT pentru formarea unui grup infracțional. Au format un grup de Whatsapp, conversațiile au ajuns la mine... că va cumpăra o mașină veche, că va aduce din București un om de încredere să intre în mine ca să mă scoată din circuit, că e târziu peste patru ani”, a declarat primarul din localitatea Balaci, conform sursei citate.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal și au început să facă cercetări pentru a stabili faptele.