Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturiile şocante ale unor şoferi „un OZN circulă liber pe autostradă”
Mărturiile şocante ale unor şoferi „un OZN circulă liber pe autostradă”

Mărturiile şocante ale unor şoferi „un OZN circulă liber pe autostradă”

Şoc şi panică pe o autostradă dintr-o suburbie a Washingtonului, după ce şoferii aflaţi în trafic au sunat la poliţie şi au anunţat că o"navă extraterestră" circulă liber pe una din artere.

Mai precis, obiectul zburător neindentificat, provizoriu şi tempor, se afla pe un camion de remorcare, relatează Fox News, citat de Agerpres.

Ceva argintiu, asemănător cu avioanele futuriste din filmele hollywoodiene cu OZN-uri, circula cu viteză redusă pe autostrada din Capital Beltway, specifică televiziunea menţionată, indicând că incidentul a avut loc miercuri, noaptea târziu.

Conducătorii auto cărora nu le venea să creadă ochilor că aveau de a face cu un OZN au început să bombardeze Twitterul cu mesaje şi au creat un hashtag nou #beltwayaufo, în timp ce cei mai impresionabili dintre ei au sunat la poliţie.

Explicaţia incidentului s-a dovedit a fi mai mult decât prozaică. Nu e vorba nici de vreo filmare şi nici de vreun montaj, aşa cum presupuneau cei mai sceptici dintre bloggeri, ci de cea mai recentă versiune modificată a vehiculului militar aerian fara pilot X-47b Pegasus. Aparatul de zbor era transportat din California la baza aeriană Patuxent River din Maryland, unde drona urma să intre într-un proces de testare.

Localnicii ar trebui să se pregătească: în curând OZN-ul nu doar că va circula pe autostradă, ci va face şi cercuri în văzduh, spune în glumă unul dintre şefii militari de la baza aeriană amintită.