Evenimentul Zilei > Politica > Un nou OUG controversat? Ce pregătește Guvernul condus de Tudose. Sunt vizați MILITARII
Un nou OUG controversat? Ce pregătește Guvernul condus de Tudose. Sunt vizați MILITARII

Un nou OUG controversat? Ce pregătește Guvernul condus de Tudose. Sunt vizați MILITARII

Guvernul se pregătește se ofere un nou motiv de controverse. Parlamentarii doresc să ofere o nouă ordonanță de urgență în favoarea militarilor.

Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, a postat pe pagina personală de Facebook un anunț care, dacă se va confirma, va naște o nouă serie de discuții și controverse. 

Fostul parlamentar afirmă că în ultima perioadă s-au realizat mai multe forme care să îmbrace un OUG în favoarea militarilor. 

"He,he,he… ZVON-Se asteapta o OUG privind pensiile cu efecte dure pentru mii de militarii din toate institutiile de forta ale Statului . In ultimele 30-40 de zile s-au intocmit foarte multe dosare de pensionare in conditii atractive pentru militarii de cariera , marea majoritate cu 01.08.2017 . DACA apare brusc ( poatea "noaptea")pe ordinea de zi a Guvernului , acum pana la 01 august , se va creea o mare problema pentru persoanele vizate , dar si pentru institutiile implicate . Interesant de urmarit . Foarte interesant" , a fost mesajul postat de Dorin Iacob.