Evenimentul Zilei > Monden > Un nou monolit a fost desoperit pe o plajă din Spania
Un nou monolit a fost desoperit pe o plajă din Spania

Un nou monolit a fost desoperit pe o plajă din Spania

Pe pământ se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri ciudate. Întâi a fost încălzirea globală, apoi pandemia, acum se găsesc monoliți prin diverse părți ale globului.

Pe pământ se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri ciudate. Întâi a fost încălzirea globală, apoi pandemia, acum se găsesc monoliți prin diverse părți ale globului. Oare sa fie vorba de vreo vizită extraterestră? Încă nu se știe nimic concret.

Un obiect misterios metalic a fost descoperit pe o plajă din Spania. Acesta este aproape similar cu cele prezente lunile trecute în Utah și Piatra Neamț.

Purtătorul de cuvânt al primăriei din Castell-Platja d’Aro, situată în Girona, a confirmat descoperirea unui monolit pe plaja Sa Conca, fără a se cunoaște deocamdată nici proveniența, nici caracteristicile sale concrete, notează Agerpres.

Din primele informații, acest monolit metalic ar avea aproape 4 metri înălțime și se asemănă cu cele care au apărut în 2020 în deșertul Utah și în România, la Piatra-Neamț.

Monolit metalic pe o plaja din Spania

Obiectul misterios descoperit în țara europeană care se înalță deasupra nisipului a fost văzut prima dată de turiștii care frecventează zona în Săptămâna Mare a Paştelui catolic.

De la descoperirea monolitului din Utah, altele similare au apărut în Marea Britanie, România, Olanda sau Polonia. Monolitul amintește de cel apărut în filmul “2001. Odiseea Spaţială” (1968), de Stanley Kubrick, mai scrie sursa citată.

Cel din România, a apărut la finalul lunii noiembrie, lângă o cetate dacică din Piatra-Neamț. Forma acestuia se asemăna foarte mult cu un alt monolit din oțel despre care presa internațională a scris că a fost descoperit în deșertul Utah din SUA.

Pe cât de ciudată a fost apariția sa, pe atât a fost și dispariția. După doar patru zile, de la apariția sa pe platoul situat în zona Bâtca Doamnei, monolitul metalic nu se mai afla în locul în care a fost descoperit.

În paralel, peste ocean, autoritățile din SUA au precizat că monolitul din deșertul Utah a dispărut și el, tot misterios, pe 27 noiembrie.

Înainte de obiectul din Spania, ultimul monolit fusese descoperit în Toronto, Canada. Acesta a fost descoperit pe un mal al oraşului canadian. Măsurând aproximativ 4 metri înălţime, structura a fost remarcată de mai mulţi locuitori din zonă.