Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz cutremură România. Care este legătura cu locuința criminalului din  Caracal
Un nou caz cutremură România. Care este legătura cu locuința criminalului din  Caracal

Un nou caz cutremură România. Care este legătura cu locuința criminalului din  Caracal

Mariana, o fată,în vârstă de 29 de ani, din România a fost răpită în urmă cu zece ani şi dusă în Italia, unde a trăit cel mai cumplit coşmar din viaţa ei.

Fata a fost închisă fără lumină, fără apă, fără căldură, a fost bătută și lovită crunt.

Autorul acestor fapte abominabile era chiar partenerul ei de viață și tatăl celor doi copii ai ei.

Mariana a fost sechestrată timp de zece ani, într-o baracă, precum cele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă trăind lucruri desprinse ca dintr-un film criminal.

Mariana a povestit că bărbatul i-a spart capul iar apoi i-a cusut pielea cu acul cu fir de la undița de pescuit

Acum bărbatul a fost arestat şi anchetat pentru faptele sale.

„Acum să zicem că sunt bine. Și eu și copiii. M-am angajat să îi fiu îngrijitoare pentru mama lui. Bărbatul o bătea ca să moară mai repede. Am fost de față. O lovea cu pumnii și picioarele. Erau condiții inumane. Am încercat să intervin, dar m-a bătut și pe mine. Am aflat că de fapt femeia era soția lui și era bolnavă de cancer.

El m-a violat mereu. S-a întâmplat de când am venit în casă. N-am avut niciun contact cu exeriorul, sigilase și ferestrele. Am încercat să scap la un an de la nașterea primului meu copil, dar eram la etajul patru cu ferestrele sigilate, cu gratii puse. Am găsit geamul de la baie deschis într-o zi, am făcut o coardă din cearceafuri ca să pot să plec, dar m-a prins. M-a bătut rău, apoi mi-a bagat cearceaful în gură. Am trăit în teroare”, a spus femeia, potrivit antena3.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: