Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz Caracal, la Galaţi? O tănără sportivă a dispărut de două luni. Familia este disperată
Un nou caz Caracal, la Galaţi? O tănără sportivă a dispărut de două luni. Familia este disperată

Un nou caz Caracal, la Galaţi? O tănără sportivă a dispărut de două luni. Familia este disperată

Pe data de 14 august 2019, tânăra sportivă, de 19 ani, Bianca Mariana a dispărut fără urmă. Bunica şi o mătuşă care a crescut-o, deoarece mama fetei a decedat în urmă cu mai mulţi ani, sunt disperate.

Bianca era jucătoare de hichei la Galaţi şi avea un prieten.

Speculațiile nu lipsesc, una dintre ipoteze fiind aceea că Bianca Mariana a plecat în Germania, alături de prietenul ei. Totuși, respectivul băiat a fost văzut în Galați, după dispariția tinerei, ceea ce ridică un mare semn de întrebare.

Pe pagina de socializare a tinerei a apărut un mesaj controversat în care aceasta ar scrie că este bine și că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze. Însă nu scrie și unde se află în momentul de față.

„Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic cu mine, vă rog nu vă faceți griji pentru mine. Nu vreau să mai am facebook. Și pe ceilalți din afara familiei vă rog să nu vă mai băgați e alegerea mea și atât!”.

După acest mesaj misterios, apele s-au tulburat şi mai tare, deoarece, contul de facebook a fost dezactivat, iar familia fetei nu a reușit, până acum, să ia legătura cu ea prin intermediul telefonului mobil.

În disperare de cauză, bunicii și mătușa tinerei au făcut apel la autorități pentru găsirea ei.

„Bianca e de negăsit. În momentul în care am început să investigăm pe facebook-ul ei a apărut un mesaj în care ea spunea că este bine, că nu mai vrea să aibă facebook și că vrea să fie lăsată în pace. La câteva zile după ce am săpat mai mult, contul Biancăi a fost închis. Doar cu câteva zile înainte ca Bianca să dispară aceasta a vorbit cu o colega de echipa căreia îi spunea că de abia așteaptă să înceapă sezonul.” a declarat o colegă din echipa de hochei, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: