Evenimentul ZileiSportUn mare vedetă a fotbalului acuzată de hărțuire. Ce date au ieșit la iveală

Un mare vedetă a fotbalului acuzată de hărțuire. Ce date au ieșit la iveală

Un mare vedetă a fotbalului acuzată de hărțuire. Ce date au ieșit la iveală
Un star al fotbalului mondial, care a scris istorie la Barcelona și în naționala Spaniei a fost acuzat de hărțuire sexuală. Astfel, a ieșit la iveală agresiunea la care a fost supusă o tânără în luna iulie a acestui an.

O tânăra în vârstă de 22 de ani a oferit detalii cu privire la o presupusă hărțuire sexuală la care a fost supusă de David Villa pe vremea când era stagiar la New York City FC.

Skyler Badillo a făcut primele dezvăluiri despre această agresiune în luna iulie, pe contul sau de Twitter, iar acum a povestit mai multe amănunte într-un interviu pentru The Athletic.

Acuzațiile femeii vorbesc despre atingeri inadecvate, avansuri insistente ale fostului fotbalist și gesturi care o făceau să se simtă mică și pe care superiorii ei s-au făcut că nu le observă. Tânăra a declarat că nu are nimic de câștigat din aceste dezvăluiri, dar că speră că experiență ei să îi ajute pe alții.

David Villa nu recunoaște faptele și refuză să dea interviuri

După ce au apărut acuzații de hărțuire sexuală în presă, David Villa nu a declarat decât că acestea sunt false. Fostul jucător de la Barcelona și Atletico Madrid a refuzat să ofere un interviu cu privire la perioada la care se referă Skyler Badillo, scrie sport.ro.

În vara, oficialii clubului din MLS au demarat o investigație, iar la începutul acestei luni au anunțat că au depistat un comportament inadecvat și inacceptabil la unii dintre foștii angajați ai clubului, cel care se află încă la New York City FC fiind sancționat, potrivit ESPN.

Villa a debutat în naționala Spaniei în 2005. A participat apoi la patru turnee majore, devenind un jucător de bază al echipelor Spaniei care au câștigat UEFA Euro 2008 și Cupa Mondială FIFA 2010. A marcat trei goluri la Cupa Mondială din 2006, a fost golgheterul la Euro 2008 și a câștigat Gheata de Argint la Cupa Mondială din 2010.

A devenit primul jucător spaniol care a atins vreodată cifra de 50 de goluri la națională și, după o scurtă revenire în 2017, s-a retras din echipa națională cu 59 de goluri în 98 de meciuri, făcându-l cel mai bun golgheter din toate timpurile în Spania, precum și cel mai bun marcator al țării la Cupa Mondială, cu nouă goluri.


Accesează: