Beni-Oni Ardelean, vicepreședinte al PNL, a lansat un val de acuzații la adresa lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Printre altele, Beni-Oni Ardelean l-a acuzat pe Vlad Voiculescu că și-a pregătit terenul pentru a își duce la bun sfârsșit planurile ascunse: o agendă paralelă cu Ministerul, cu statul român, în favoarea firmelor pe care le avea în spate.

„Din punctul meu de vedere, Vlad Voiculescu este un impostor care în această perioadă şi-a pregătit terenul, a ocupat gară cu gară, că să îşi ducă ulterior la îndeplinire dezideratele pe care le avea: o agendă paralelă cu Ministerul, cu statul român, în favoarea firmelor pe care le avea în spate.

Din punctul meu de vedere, este o încrengătură de tip mafiot care trebuia să dispară din eşicherul guvernamental. În 2016, am fost, probabil, singurul PNL-ist care a ‘dat’ în guvernul Cioloş (în care Vlad Voiculescu a fost ministrul sănătăţii pentru prima dată, n.r.)

Tot în 2016 am fost singurul care l-a atacat public, în februarie, pe acest ministru care proceda la fel şi atunci…Eu, despre acest ministru nu am auzit să fi făcut ceva în viaţă. Nu ştiu din ce a trăit în ultimii ani, pentru că nu apare din ce a trăit…

I s-a dat un cec în alb la învestire şi l-a mânjit cu bilă neagră după bilă neagră în tot acest timp…A ieşit astăzi într-o conferinţă de presă de două ore, să se victimizeze. Dacă era să-l sfătuiască cineva, el trebuia să stea sub plapumă vreo două-trei săptămâni şi să nu mai vadă pe nimeni.

Cred că ceea cea făcut în acea conferinţă de presă a fost să se înmormânteze definitiv. Faptul că Cioloş şi alţii îl ţin în braţe – e un cartof fierbinte care nu le face bine, sub nicio formă”, a spus vicepreşedintele PNL, la Antena 3.

Despre legăturile dintre Vlad Voiculescu și Big Pharma au scris și jurnaliștii de la EvZ.ro.