Evenimentul Zilei > Actualitate > Un lider al traficului de țigări a fost bătut în miezul nopții în propria locuință și a ajuns la spital
Un lider al traficului de țigări a fost bătut în miezul nopții în propria locuință și a ajuns la spital

Un lider al traficului de țigări a fost bătut în miezul nopții în propria locuință și a ajuns la spital

Un personaj important din Iași, din lumea traficanților de țigarete a fost bătut cu sălbăticie de trei indivizi pe care i-a surprins în propria-i casă.

Probleme mari în lumea traficanților de țigări. La Iași, unul dintre foștii lideri, „Rocco” Anghel, a fost bătut de trei indivizi, în noaptea de marți spre miercuri. Agresorii au intrat în locuința acestuia, înarmați, și l-au lăsat într-o baltă de sânge.

Ținând cont de activitatea victimei, ar putea fi vorba despre o reglare de conturi

La început ar fi fost vorba despre un jaf, pentru că infractorii căutau diverse bunuri prin casă. Au fost surprinși de proprietar, pe care l-au bătut cu bâtele. Mai multe echipaje de poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Valeriu Anghel a fost preluat și dus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, după cum anunță siteul bzi.ro.

Și soția victimei a fost lovită de cei trei agresori, pe care polițiștii încearcă să-i identifice și să-i prindă. Sursa citată menționează că mobilul acestui act ar putea să fie răzbunare, adică o reglare de conturi, ținând cont de activitatea lui „Rocco” Anghel. Așa că varianta jafului ar putea să fie una care nu stă în picioare.

Cei care au pătruns în casa traficantului de țigări au plecat cu suma de 3.000 de lei. Valeriu Anghel a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigarete. Fost boxer, el a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată.

Ce precizări au făcut polițiștii

„Seara trecută, în jurul orei 23:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că din locuința unei familii a fost sustrasă o sumă de bani. A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Poliție și Biroului de Investigații Criminale Iași care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.