Un general rus a spus când se va termian războiul din Ucraina. „Numai atunci când armata rusă va ajunge la granițele Ucrainei”

Un general rus a spus când se va termian războiul din Ucraina. „Numai atunci când armata rusă va ajunge la granițele Ucrainei” Sursa: Pixabay

Un general rus a spus când ar putea să se încheie războiul din Ucraina și cum ar putea decurge negocierile de pace. România a fost menționată în declarația rusului. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Andrei Guruliov a menționat România atunci când a vorbit despre răboiul din Ucraina. Oficialul rus a avut o serie de declarații în legătură de condițiile de pace cu care Rusia va fi de acord. Guriliov a punctat că este doar o singură variantă pentru ca focul de pe frontul din Ucraina să fie oprit.

El a continuat prin a spune că „ar putea să aibă loc unele negocieri, dar numai atunci când armata rusă va ajunge la granițele vestice ale Ucrainei, Poloniei, Slovaciei, Ungariei, României.  Nu există nicio altă opțiune pentru negocieri! Puteți să zâmbiți, să vă amuzați, dar asta este singura variantă”. Politicianul a oferit asigurări că forțele ruse vor reuși să cucerească în întregime Ucraina, dar este doar o chestiune de timp.

Cum va câștiga Rusia războiul din Ucraina

Membrul Dumei de Stat a mai precizat, pentru o televiziune de stat, că este foarte important să vadă cum vor decurge luptele din Ucraina după ce forțele ruse s-au retras din Herson. El a spus și cum va obține Rusia un succes sigur în țara invadată. Guriliov a subliniat că mai mulți oficiali ucraineni au fost eliminați. Mulți dintre ei au fost înlocuiți cu forța de Rusia, iar acest lucru este „unul dintre factorii cheie ai succesului nostru viitor și al pregătirilor pentru ofensivă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rușii încă așteaptă ajutorul concret al belarușilor, care par hotărâți să intre în război de partea Moscovei. Autoritățile de la Kiev monitorizează îndeaproape mișcările de trupe de la graniţa nordică și au observat că Belarusul se pregătește să facă parte din conflictul armat. Totuși, statele din Occident spun că trupele cantonate în Belarus nu sunt suficiente ca să pună în pericol defensiva ucraineană. În acest timp, un alt aliat de încredere al președintelui rus Vladimir Putin, liderul cecen Ramzan Kadîrov, a postat un clip pe rețelele de sociliare în care se comportă de parcă s-ar afla într-un film de acțiune din anii 1980, potrivit StirileProTV.ro.