Membrul fondator al Academiei Cațavencu, jurnalistul Doru Bușcu, neagă că ar fi consilierul lui Liviu Dragnea: "Nu sunt consilierul lui Liviu Dragnea. Dacă Dragnea ar asculta de sfaturile mele, nu ar mai fi atâți incompetenți în Guvern, ar dispărea slugile, securiștii din partid. Am spus și am scris aceste lucruri în mod constant. Ți se pare că ele se regăsesc în ce face Dragnea? Aș fi un sfătuitor otrăvit.", a declarat jurnalistul pentru paginademedia.ro

"Nu-l înjur pe Dragnea pentru că ceea ce face – sau ceea ce se preface că face – împotriva influenței negre a serviciilor are o noimă politică sănătoasă, reprezintă, teoretic, un folos pentru societate. Mai cred că cele două procese în care a fost condamnat sînt rezultatul jocului politic și nu al justiției purificată de securiști.", a mai adăugat Bușcu.

Doru Bușcu susține că s-a întâlnit de câteva ori cu Liviu Dragnea, încă din 2014. Aceastea au fost doar întâlniri informale, alături de alți lideri PSD, la restaurantul lui Mircea Dinescu.