Tehnicianul Dan Alexa a vorbit în cadrul emisiunii GSP Live și despre conexiunile pe care le are în lumea interlopă. Antrenorul Dunării Călărași a afirmat că nu poate renunța la oamenii de care se simte legat afectiv.

„Știu, numele meu a apărut în interceptările lui Sorin Udrea, finul lui Bebe (n.red. – Bebe Bărbulescu, zis Cămătaru, verișorul fraților Nuțu și Sile Cămătaru). Sunt prieten cu „Calu” (n.red. – Iulian Bocu, condamnat pentru proxenetism).

Cu Sorin Udrea am făcut școala împreună. Ne știm de foarte mult timp. I-am botezat copilul. Bebe mi-a naș. Niciodată nu pot să mă lepăd de ei pentru că țin foarte mult la ei. Îmi sunt foarte dragi sufletește. Dacă au greșit, au plătit. Dacă vreunul e acuzat de tentativă de omor, să meargă la pușcărie.

Lui Bebe Cămătaru, nimeni nu poate să-i nege trecutul. Aș fi nebun să spun că s-au scris neadevăruri. Dar eu cred că a plătit pentru ce a făcut. Bebe Cămătaru își duce copiii la școală la ora 8, îi ia la ora 4. Iulian Bocu are niște probleme de sănătate foarte mari, să-i dea Dumnezeu sănătate. Țin la el enorm.

Niciodată nu am amestecat lucrurile. Între noi e și o relație de foarte mult respect. Ei știu că visul meu e fotbalul. Niciodată nu mă poate agăța nimeni cu nimic”, a spus Alexa.