Un controlor de tren se plânge că a fost bătut în timp ce verifica biletele. Video

Un controlor de tren se plânge că a fost bătut în timp ce verifica biletele. Video CFR Călători va emite, de la 1 ianuarie 2024, abonamentele săptămânale şi lunare exclusiv în format digital. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Au fost înregistrate scene șocante cu un controlor care a fost bătut de un călător în timp ce verifica biletele, într-un tren care circula pe ruta Mangalia-Sibiu.

Un incident s-a petrecut în trenul de pe ruta Mangalia-Sibiu. Din imaginile de mai jos se poate vedea cum agresorul, care era la bustul gol, a început să îl împingă și să îl bată pe controlor. Motivele nu sunt cunoscute deocamdată.

Controlorul a ripostat, moment în care mai multe persoane au intervenit ca să îi despartă după ce agresorul a început să fie tot mai violent.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cele din urmă, bărbatul agresiv a fost scos pe peronul gării, trenul fiind la acel moment în gară, staţionat. Imaginile au ajuns la poliție și a fost deschis un dosar penal pentru acţiunile sale violente.

Agresorul l-a luat la pumni pe controlor

Sursa foto: Captură video

O persoană aflată în tren a filmat bătaia şi a postat-o pe social media

În imaginile video se poate observa cum un bărbat se ia la harță cu un controlor de bilete, după care îi dă și doi pumni. Angajatul trenului privat a ripostat, iar mai multe persoane au încercat să intervină.

În cele din urmă, bărbatul agresiv a fost scos pe peronul gării de alţi călători, trenul fiind la acel moment în stație la Cernavodă.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ultraj

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Fetești au fost sesizați, la data de 7 august a.c., în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, în trenul care circula pe magistrala CF 800, relația Mangalia-Sibiu, s-a produs o altercație între două persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că altercația a avut loc în timp ce controlorul de tren efectua controlul legitimațiilor de călătorie, moment în care un călător l-ar fi lovit și îmbrâncit, după care a coborât din tren în stația Cernavodă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetăriile fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt și identificării bărbatului implicat în altercație, se arată în comunicatul Poliţiei, potrivit RealitateaTV.