Deputatul USR Iulian Bulai, șocat după ce un controlor i-ar fi cerut șpagă în tren: „A îndrăznit să negocieze”

Deputatul USR Iulian Bulai, șocat după ce  un controlor i-ar fi cerut șpagă în tren: „A îndrăznit să negocieze” Sursa: Arhiva EVZ

Deputatul USR Iulian Bulai a povestit cum i-a cerut șpagă un controlor de tren. „Nașul” i-ar fi cerut lui Bulai 70 de lei, în loc să îi vândă un bilet care costa 137 de lei.

Iulian Bulai a povestit pe pagina sa de socializare că nu a reușit să își cumpere un bilet, deoarece automatul din Gara de Nord specifica că toate locurile erau ocupate. Prin urmare, acesta a vrut să cumpere biletul din tren, deși prețul era mult mai mare.

„Încă sunt șocat că a îndrăznit să negocieze șpaga. Nu are nicio jenă. În jurul nostru sunt mulți oameni, în spatele lui, pe tavan, două camere de luat vederi”.

Șpaga pe trenul CFR București - Roman. Automatul din Gara de Nord indică toate locurile ocupate. Nu emite nici bilete fără loc. La fel și la ghișeu. Intru în tren. Mă așez pe un loc liber. Încă nu m-a rugat nimeni să mă ridic. Vine controlorul. Elegant îmi arată tariful de 137 lei până la Roman. Discret se apleacă spre mine și îmi zice să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Îi zic că nu pot face asta și nu mai comentez. Cumpăr biletul de 137 de lei.”, scrie, pe Facebook, Iulian Bulai.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deputatul USR spune că un bilet întreg cumpărat din gară costă 79 de lei pe ruta București - Roman.

Iulian Bulai: „România nu merge într-o direcție bună”

„Am ajuns la Mizil. Corupția nu este doar despre cei care cer foloase necuvenite, ci și despre cei care acceptă să fie parte a acestui joc murdar. Indiferent de nivel: de la plagiatul premierului acoperit de judecători, până la controlorul care își negociază mica șpagă. România nu merge într-o direcție bună. Corupția generalizată, de la vlădică la opincă, ne afectează pe toți.

PS: un bilet întreg cumpărat din gară costă 79 de lei pe ruta București - Roman. O situație cât toate motivele la care te gândești de ce nu merg treburile bine în țara asta. Ca de exemplu aer condiționat în tren după ce temperaturile trec de 25-30 de grade”, a încheiat Bulai.

Ca urmare a acestui eveniment, conducerea CFR Călători s-a autosesizat, iar controlorul va fi cercetat disciplinar.